Knjiga zrcal

Knjiga zrcal - E. O. Chirovici | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
E. O. Chirovici
DIMENZIJA
3,48 MB
IME DATOTEKE
Knjiga zrcal.pdf
ISBN
4049069779950

OPIS

Kar je za nekoga resnica, je za drugega laž.Literarni agent Peter Katz prejme rokopis nekega Richarda Flynna, ki se spominja študentskih let in prijateljevanja s karizmaticnim profesorjem Wiederjem. Večer pred božičem 1987 so Wiederja umorili na njegovem domu, morilca pa nikoli niso odkrili. Petindvajset let zatem Flynn trdi, da je razvozlal umor. Toda rokopis se nenadoma konča in Katz se odloči, da bo prišel resnici do dna.Preden se je priznani romunski novinar in pisatelj E. O. Chirovici (1964) preselil v Veliko Britanijo, je v domovini napisal in objavil več knjig. Knjiga zrcal, njegov prvi roman v angleščini, je postala fenomen, saj so jo že pred izidom prodali kar v 38 držav.

Založba Mladinska knjiga Založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na ... knjiga zrcal.

2020 do nadaljnjega zaprta za stranke 26. 10.

POVEZANE KNJIGE