Farmacevtka

Farmacevtka - Stephenie Meyer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephenie Meyer
DIMENZIJA
5,99 MB
IME DATOTEKE
Farmacevtka.pdf
ISBN
1524825705595

OPIS

Nekdanja agentka na begu mora sprejeti še zadnji primer, da si opere ime. Nekoč je delala za ameriško vlado, za agencijo, ki je tako tajna, da sploh nima imena. Ko so presodili, da je postala breme, so se je lotili brez opozorila. Zdaj le redko biva na istem kraju ali dolgo uporablja isto ime. Ubili so edino osebo, ki ji je zaupala, toda nekaj, kar ve, jim še vedno predstavlja grožnjo. Hočejo jo mrtvo – in to čim prej.Ko jo nekdanji delodajalec prosi za pomoč, se zave, da je to njena edina priložnost, da si reši življenje. Dokler ne ugotovi, da jo pridobljene informacije spravijo v le še večjo nevarnost.Odločena, da se bo odločno spopadla z grožnjo, se pripravi na najtežji boj v življenju, vendar se zaljubi v moškega, ki ji lahko ogrozi preživetje. Ko vidi, da ji možnosti hitro zmanjkuje, mora svoje edinstvene talente uporabiti na prej nezamisljiv način. Meyerjeva je v Farmacevtki ustvarila silovito in osupljivo junakinjo z zelo določenimi veščinami. Znova je pokazala, zakaj je ena najbolje prodajanih avtoric na svetu.

Janković je po mnenju policije v tem pogovoru ponovno zahteval spolni odnos, saj ji je po telefonu povedal: "Sej sem ti reku. afera farmacevtka farmacevtka prisluhi zoranu jankoviĆu zoran jankoviĆ milan kuČan blanka Žgajnar mojca kocjanČiČ lds drŽavno toŽilstvo policija aleŠ zalar claudia bandion ortner kpl lekarna ljubljana tomaŽ lovŠe diners slovenija Časopis dnevnik V zadevi Farmacevtka so Jankovića bremenili prejemanja podkupnin v povezavi s posli ljubljanskega komunalnega podjetja in pogojevanja službe farmacevtke v zameno za spolne usluge. Janković je vztrajal, da ni storil nobenega kaznivega dejanja.

Dobiš jo na Book Depository. Nekdanja agentka na begu mora sprejeti še zadnji primer, da si opere ime.

POVEZANE KNJIGE