Farmacevtka

Farmacevtka - Stephenie Meyer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephenie Meyer
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Farmacevtka.pdf
ISBN
8911076517304

OPIS

Nekdanja agentka na begu mora sprejeti še zadnji primer, da si opere ime. Nekoč je delala za ameriško vlado, za agencijo, ki je tako tajna, da sploh nima imena. Ko so presodili, da je postala breme, so se je lotili brez opozorila. Zdaj le redko biva na istem kraju ali dolgo uporablja isto ime. Ubili so edino osebo, ki ji je zaupala, toda nekaj, kar ve, jim še vedno predstavlja grožnjo. Hočejo jo mrtvo – in to čim prej.Ko jo nekdanji delodajalec prosi za pomoč, se zave, da je to njena edina priložnost, da si reši življenje. Dokler ne ugotovi, da jo pridobljene informacije spravijo v le še večjo nevarnost.Odločena, da se bo odločno spopadla z grožnjo, se pripravi na najtežji boj v življenju, vendar se zaljubi v moškega, ki ji lahko ogrozi preživetje. Ko vidi, da ji možnosti hitro zmanjkuje, mora svoje edinstvene talente uporabiti na prej nezamisljiv način. Meyerjeva je v Farmacevtki ustvarila silovito in osupljivo junakinjo z zelo določenimi veščinami. Znova je pokazala, zakaj je ena najbolje prodajanih avtoric na svetu.

Nekoč je delala za ameriško vlado, za agencijo, ki je tako tajna, da spl... Janja Mirtič, farmacevtka: Zaposlitvenih možnosti je veliko, a treba jih je poiskati 100 let Univerze v Ljubljani: Študij skozi oči nekdanjih študentov Bojana Rugelj | 9. september 2019 ob 06:33 Članki z oznako farmacevtka.

Ljubljanskemu županu so kriminalisti prisluškovali od 18. aprila 2014 do 18.

POVEZANE KNJIGE