Bobek in zlate kokoši

Bobek in zlate kokoši - Anja Štefan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Štefan
DIMENZIJA
10,80 MB
IME DATOTEKE
Bobek in zlate kokoši.pdf
ISBN
9918422531570

OPIS

»Hodil je, gledal, nikjer nobene hišice, še gozdne koče ne. Začelo se je temniti, okoli njega pa samo drevesa in mračno grmovje. Kaj so že rekle kokoši? Da si samo zaželiš, vzameš jajce in ...«Bobek in barčica Anje Štefan in Polone Lovšin je ena izmed najbolj priljubljenih slikanic med otroki. Po njej je nastala lutkovna predstava, ki je na sporedu Lutkovnega gledališča Ljubljana že več sezon.Avtorici sta ustvarili novo slikanico o Bobku, ki se je doma hudo sprl in pobegnil v gozd. Le kaj se bo zgodilo?

Bobek in barčica je bil v projektu Rastem s knjigo l. 2006 izbran za knjižno popotnico vsem slovenskim novorojencem.

. Knjigo lahko kupite ... Bobek in zlate kokoši: Anja Štefan: 9789610142676: Otroške knjige | Emka.si*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* S čisto svežo zgodbo o tem istem Bobku, ki je vmes malo zrasel, hja, zrasla pa je tudi njegova volja, je nastala slikanica Bobek in zlate kokoši.

POVEZANE KNJIGE