Veseli kamenčki

Veseli kamenčki - Denise Scicluna | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Denise Scicluna
DIMENZIJA
3,82 MB
IME DATOTEKE
Veseli kamenčki.pdf
ISBN
3779612401912

OPIS

Kamen na kamen – umetnina. S tem pisanim priročnikom boste iz materiala, ki ga zlepa ne zmanjka in je čisto zastonj, ustvarili imenitne okraske, modne dodatke, pripomočke za igre, darilca in še marsikaj. Od abstraktnih vzorcev do živali, od jagod do nebotičnikov ... Vsak kamen bo zaživel čisto novo življenje.Preprost, zabaven in poceni konjiček, ki prinaša ogromno ustvarjalnih predlogov, vsi postopki so opisani z nazornimi fotografijami.

Prostega časa ne preživite tako, da tekate med policami in nakupujete, poglejte raje drug drugemu v oči ter počnite nekaj skupnega. Z ustvarjalnimi delavnicami doma boste pri otroku spodbudili ne samo ... 3.

Predlogi, kako ustvariti kup zabavnih obrazov in posrečenih vzorčkov, so opremljeni z nazornimi fotografijami, tako da se bo rek »kamen na kamen palača« kaj hitro spremenil v kamen na kamen umetnina. Akcijo, poznano kot Ta veseli dan kulture, je ministrstvo za kulturo začelo leta 2000, ob 200. obletnici pesnikovega rojstva.

POVEZANE KNJIGE