Tovarna resnice

Tovarna resnice - Samo Kuščer, Cody McFadyen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Kuščer, Cody McFadyen
DIMENZIJA
12,3 MB
IME DATOTEKE
Tovarna resnice.pdf
ISBN
3607222020969

OPIS

Agentka Smoky Barrett vodi posebno ekipo agentov FBI, ki lovijo najhujše zločince. Smoky je že kmalu na začetku kariere nori divjak umoril moža in hčerko, njo pa privezal na stol in jo močno porezal po obrazu, pa vendar se z ekipo nekoliko čudaških, a vrhunsko sposobnih in edinstvenih sodelavcev še vedno neutrudno podi za izrojenimi morilci.Na začetku knjige je Smoky noseča in srečno vnovič poročena. Z ekipo so jo pravkar poklicali na kraj nenavadnega zločina v Denverju. V tamkajšnjem predmestju so neznanci umorili dve navidezno običajni, srečni družini, trupla pa postavili v grotesken prizor okoli miz. Smoky tam naleti na podzemni bunker in zaroto, ki prežema celotno sosesko, nato pa z grozo spozna, da se lahko grozodejstva razširijo na ves svet …

McFadyen, Cody. Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

12,90 ... Prvi slovenski spletni medij v službi resnice. Tovarna Organika d.o.o. M: 041 762 476 (informacije nudimo od ponedeljka do petka med 9.

POVEZANE KNJIGE