Tempirana bomba

Tempirana bomba - Blaž Kutin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Blaž Kutin
DIMENZIJA
10,93 MB
IME DATOTEKE
Tempirana bomba.pdf
ISBN
6702434503173

OPIS

Dvajset kratkih zgodb sveže, humorno, pronicljivo in včasih tudi melanholično obravnava življenje, kot ga živimo v današnjih časih.Njegovi junaki, pa naj gre za disfunkcionalno družino, neuspešnega filmskega režiserja, starejšo gospo, ameriškega polkovnika, mlado turistko ali pa odtujen zakonski par, imajo pogosto velike sanje, a malo nadzora nad svojo usodo.To je namreč svet, kjer se stvari dogajajo in dogodki nizajo, ne da bi te kdo vprašal za mnenje.Svet, v katerem nikoli ne veš, ali te bo morda posvojila Angelina Jolie ali pa bo z neba nate padel koncertni klavir. Preostane ti le, da nekako poskušaš plavati s tokom.Blaž Kutin (1970) se je rodil v Ljubljani, danes pa živi v Berlinu. Po glavi mu običajno hodi film, film, film, vendar rad napiše tudi kakšno kratko zgodbo ali posname fotografijo.

februarja, 2021. Kandidatka LMŠ na zadnjih parlamentarnih volitvah Emanuela Škalonja (vir: eMaribor) Piše: Ivan Šokić (Nova24TV) Nekatere stvari se nikoli ne spremenijo.

Kandidatka LMŠ na zadnjih parlamentarnih volitvah Emanuela Škalonja (vir: eMaribor) Piše: Ivan Šokić (Nova24TV) Nekatere stvari se nikoli ne spremenijo. Ena od takšnih stvari je število novih okužb s ... Žal na Dolenjskem mnogi ugotavljajo, da je Žabjak tempirana bomba in da je samo vprašanje časa, kdaj bo eksplodirala.

POVEZANE KNJIGE