Šolstvo v krizi - kriza v šolstvu

Šolstvo v krizi - kriza v šolstvu - Zdenko Kodelja | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zdenko Kodelja
DIMENZIJA
9,85 MB
IME DATOTEKE
Šolstvo v krizi - kriza v šolstvu.pdf
ISBN
2870793150132

OPIS

oktobra v Črni gori, je Nives Počkar odgovorila, da je "bilo plačilo vsega naštetega v domeni posameznega ravnatelja". Toda, ena izmed udeleženk konference in črnogorski organizatorji so nam zatrdili nasprotno. Vlaganje v visoko šolstvo je vlaganje v izhod iz krize.

Pošiljati poslanca, ki ga ne maraš, v kliniko za duševno bolne. Biti v eni osebi predsednik vlade, minister za zdravje, vladni govorec, minister za šolstvo. Zavod RS za šolstvo Poljanska cesta 28, Ljubljana Telefon: 01 300 51 00 Telefaks: 01 300 51 99 E-pošta: [email protected] Kontakti Novice in obvestila Razpisi in javne objave Knjižnica ZRSŠ Objave v medijih Fotogalerija Zato v šolstvu nikoli ni bilo nikakršnih resnih političnih težav in strokovnih nasprotovanj nobeni reformi, nobeni hipni domislici ministrov, ki so jih vsi po vrsti zaradi lastnih izkušenj in lastnih otrok vrivali v sistem.

POVEZANE KNJIGE