Razbitina

Razbitina - Michael Robotham | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
10,90 MB
IME DATOTEKE
Razbitina.pdf
ISBN
1980971204216

OPIS

Iz iraških bank je izginilo na milijone ameriških dolarjev, zato bo novinar Luca Terracini tvegal vse, da bo ugotovil, kam je šel ta denar. Zaradi iraško-ameriških korenin se je veliko lažje vključil v deželo, ki jo je opustošila vojna, toda zaradi smrti ljubljene Nicole v samomorilskem bombnem napadu je postal brezbrižen in zato tudi nepremišljen. Ničesar več ne more izgubiti. Na lovu za denarjem spozna predstavnico OZN Danielo Garner, ki o kraji denarja očitno ve več kot drugi. V nemirnem Bagdadu, kjer na vsakem koraku obstaja možnost eksplozije, mu je v dragoceno pomoč. Lucova raziskava zavije na nepredvidljive poti, in ko se približuje odgovoru na vprašanje o izginulem denarju, ga odnese v svet. V Londonu izgine bogati bančnik Richard North, ki bi morda lahko pojasnil, kam je šel denar. Zaradi lova za njim bo Luca zapustil Irak in postavil na kocko preiskavo in morda celo življenje. Toda Richard je po naključju povezan tudi z mlado Holly, ki ga je še pred izginotjem s fantom oropala in se s tem spravila v veliko nevarnost. Vzela mu je nekaj pomembnega, in šele profesor Joe O\\'Loughlin bo ugotovil, kaj to je.Kot običajno se vse vrti okrog denarja: kdo ga je dobil, kdo je poskrbel za njegovo izginotje in kdo bo nazadnje plačal za to. Iz senc vznikajo tajni agenti, medtem ko vplivne države skušajo nadzorovati informacije in zakopavati skrivnosti, ne glede na ceno.

Podvodni raziskovalec Velimir Vrzić je nedaleč od otoka Krk, na okoli 18 metrih globine, našel potopljeno ladjo iz časa rimskega cesarstva. V bližini razbitin so zakopani v pesku in blatu ležali tudi ostanki amfor, za katere se predvideva da so bile del tovora ene od trgovskih ladij, ki so potovale iz Dalmacije proti Benetkam. Razbitina maone je označena z rumeno bojo.

R. razb. France Slana - Razbitina; Grafika 85/100, podpisano desno spodaj, okvir NAJVEČJA IN NAJBOLJŠA PONUDBA VRHUNSKIH UMETNIN V SLOVENIJI Košarica ( 2 ) Domov > Vse knjige > Leposlovje > Kriminalni roman > Razbitina Razbitina Michael Robotham.

POVEZANE KNJIGE