Obtičali v življenju?

Obtičali v življenju? - Primož Škoberne | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Škoberne
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Obtičali v življenju?.pdf
ISBN
4415330915213

OPIS

Se sprašujete, ali ste na pravi poti? Se vam zgodbe ponavljajo? Niste zadovoljni z doseženim pri osebni in duhovni rasti? Skratka, ste obtičali?Potem so vam verjetno znani vzorci:"Bolj sem moram potruditi!""Samo še malo potrpi.""Kmalu bo boljše."Tudi za obtičalost obstajajo rešitve.

Področja so lahko še tako navidezno banalna, a če jih imate, so lahko pravi zaklad za nadaljnji razvoj in vlivanje volje do življenja. V življenju se večkrat zgodi, da nas niz navidezno neškodljivih dogodkov globoko pretrese ali prestraši, ne da bi se tega sploh zavedali - in potem se V življenju se večkrat zgodi, da nas niz navidezno neškodljivih dogodkov globoko pretrese ali prestraši, ne da bi se tega sploh zavedali - in potem se umaknemo in zapremo. Ko doživimo negativno izkušnjo, je zelo naravno, da naša osebna vibracija pade. Vstopal sem v travmatične situacije iz otroštva, ki se jih občasno spominjam v vsakdanjem življenju, pa nisem vedel, kako močno vplivajo na moje sedanje življenje, sedaj vem.

Strah me je, ko vidim, kako so ljudje sebični, 'pametni' in ko vidim, da mislijo, da pretiravamo. Torej, dragi moji: smo v eni največjih množičnih katastrof, ki jih bomo kadarkoli v življenju doživeli,« se je danes zvečer na splošno (ne ... 18.00 Odprtje fotografske razstave Arthurja Rothsteina Obtičali v Šanghaju.

POVEZANE KNJIGE