Ob svetu otroške duše

Ob svetu otroške duše - Jasna Grabeljšek Skočir | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Grabeljšek Skočir
DIMENZIJA
11,11 MB
IME DATOTEKE
Ob svetu otroške duše.pdf
ISBN
8521853125265

OPIS

Sobivati z otrokom ali otroki je poslanstvo odraslih, ki v sebi živimo otroškost skozi iskreno raziskovanje nepoznanih področij sebe in sveta, široko sprejemanje raznolikosti skozi produktivno čudenje ter ustvarjalno delovanje oz. souresničevanje stalno svežih idej. Ker smo vendarle odrasli, seveda omenjeni otroški svet živimo zavestno, pri čemer je knjiga Ob svetu otroške duše lahko navdih (kako).

Predstavitev bo potekala v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota. ... Tomaž Habe sodi med tiste slovenske glasbenike, ki so dobršen del svojih ustvarjalnih moči posvetili otrokom, obenem pa tudi med tiste, katerih dela se najpogosteje znajdejo v programih naših otroških zborov, tako na bežnih šolskih nastopih kot tudi na resnih tekmovalnih preizkušnjah, v Zagorju ob Savi (konec marca bo letošnja, že 26.

uri vas prijazno vabimo na predstavitev knjige "Ob svetu otroške duše", avtorice Avati Grabeljšek. Predstavitev bo potekala v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.

POVEZANE KNJIGE