Ljubezen na terapiji

Ljubezen na terapiji - Veronika Podgoršek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronika Podgoršek
DIMENZIJA
11,93 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen na terapiji.pdf
ISBN
9249672457185

OPIS

Dr. Veronika Podgoršek je znana psihoterapevtka, ki je specializirana za partnersko svetovanje. V vodniku po ljubezni, ki ga je napisala na osnovi svoje dolgoletne terapevtske prakse, obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube, tipi afer ipd. Bogata teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko.Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše. Postavi zato na vsak zakaj in nam pomaga, da se vidimo v novi, drugačni luči. Izjemen prispevek k literaturi o partnerskih odnosih.

Veronike Podgoršek. Kupi Ljubezen na terapiji - Vodnik do srečnega partnerstva + Ljubeznoslovje (Žepnica) skupaj ter prihrani dodatnih 2,10 € (5.39%) Prelistaj me. 24,94 € + Prelistaj me.

Bogata teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko. ... Ljubezen na terapiji Zvezdana.

POVEZANE KNJIGE