Ko črički jokajo

Ko črički jokajo - Charles Martin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles Martin
DIMENZIJA
5,70 MB
IME DATOTEKE
Ko črički jokajo.pdf
ISBN
7931733502884

OPIS

Začetek zgodbe nas popelje na majhen trg v zaspanem mestecu, kjer deklica vodi živahen posel na stojnici z limonado. Njena prikupna rumena oblekica ne more skriti grde brazgotine na njenih prsih.Njena zadnja stranka, bradati neznanec, izpije kozarec limonade in se odpravi k svojemu avtomobilu z mislimi pri čolnu, ki ga obnavlja ob bližnjem jezeru. Neznanec razume brazgotino bolje kot bi si želel priznati. Star kombi za dostavo kruha, ki medtem prihaja izza vogala, bo vsak čas obrnil njuni življenji na glavo.Še pred koncem bosta oba spoznala boleče razloge za to, da črički jokajo … in da se čudeži skrivajo tam, kjer jih najmanj pričakujemo.

Zgodba pripoveduje o šestletni deklici (siroti) z bolnim srčkom. Ker bi lahko preživela samo z novim srcem, goji čričke za prodajo ribičem, denar pa shranjuje za nakup srca. Ko črički jokajo.

Z uporabo naših storitev se strinjate, da jih lahko uporabljamo. Poglejte, zakaj dojenčki jokajo, ko jim rastejo zobje! N. K.

POVEZANE KNJIGE