Donald Trump

Donald Trump - David Cay Johnston | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

David Cay Johnston
Donald Trump.pdf

Donald Trump je potomec nemških priseljencev in sin nepremičninskega mogotca, ki je obogatel tudi na račun državnih subvencij. Predsednik ZDA je postal z obljubami, da bo zmanjšal davke, izgnal nelegalne priseljence in poskrbel za revne.Kaj se skriva za podobo samooklicanega milijarderja in »vrhunskega pogajalca«?Ugledni novinar in Pulitzerjev nagrajenec David C. Johnston, ki je Trumpa spremljal več desetletij, odgrinja zastor pred skrbno oblikovanim javnim likom, družinsko zgodovino in poslovanjem, osvetljuje tudi njegove številne povezave s kriminalci – goljufi in prevaranti in mafijci – ter njegovo neizmerno slo po bogastvu in moči."Če se s Trumpom ne strinjaš, po njegovem preprosto nimaš prav. Če ga prikažeš v luči, ki se ne sklada z njegovo predstavo o samem sebi, si zguba. Takšen pristop do življenja morda deluje v poslovnem svetu (kjer Trump lahko odide in ne sklepa poslov z ljudmi, ki mu ne ustrezajo), toda državniški voditelji si tega ne morejo privoščiti, še najmanj pa predsednik Združenih držav." - David Cay Johnston o Trumpu"Kdo res verjame, da je novinar, za katerega ni še nihče slišal, »šel do poštnega predala« in našel moje davčne napovedi? LAŽNE NOVICE!" - Donald Trump o Johnstonu"[Johnston] postreže z dovolj dokazi, da ima Trump značilnosti diktatorja in zavajalca in bi da bil v Ovalni pisarni prava katastrofa." - Financial Times o Trumpu in Johnstonu

White House counsel and Barr warned Trump not to self-pardon. Analysis: ... Donald J.