Nedosegljivo

Nedosegljivo - Madeline Sheehan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Madeline Sheehan
DIMENZIJA
10,98 MB
IME DATOTEKE
Nedosegljivo.pdf
ISBN
9561147199863

OPIS

To ni nežna in krepostna ljubezenska zgodba. To je zgodba, polna zmešnjav, surovosti in osebnih tragedij, ki močno preizkušajo ljubezen, ki veže dvoje ljudi. Ljubezen ne izniči dejstva, da so ti zlomili srce, in prav gotovo ne more nikogar spremeniti. Kljub temu pa nas vezi ljubezni, ne glede na to, kako stare, zguljene in scefrane postanejo, neusmiljeno vežejo na tiste, ki jih ljubimo.Opozorilo! Pred vami ni ljubezenska zgodba, ki bi kipela od nežnosti in kreposti. Namesto tega je polna zmešnjav, surovosti in osebnih tragedij. Pripoved vzame ljubezen in potepta njeno nedolžnost, ukrade trenutke čistosti in stre srca zlomljenih. Začne se v otroštvu, ko deklica stke vez s fantom, a nato zavije na uničevalno pot – večkrat kot ne poraja bridkost, pogosteje rani kot celi – , ki močno preizkuša vez, ki povezuje dvoje ljudi. Tegen Matthews je hči Dorothy Kelley, ženske, ki dela za Peklenske konjenike. Nelepo dekletce se tako znajde v surovem svetu nezakonitega motorističnega kluba. Ko nekega dne spozna prijaznega in lepega dečka Cagea Westa, se oklene njegove topline in pozornosti. A ko čedni mladenič, sin predsednika Peklenskih konjenikov, odrase, se zave moči, ki ju imata njegov globoki glas in nasmešek z jamicami v licih. Naključno srečanje Tegen za vselej priveže nanj, toda njuna pot vijuga po ostrih ovinkih obžalovanj, napak in srčnih bolečin ter do skrajnosti napenja vezi, ki ju družijo. Cage in Tegen se srdito borita, a ljubita še gorečneje – in nazadnje ju trnova pot le privede na cilj.To je Tegenina in Cageeva zgodba.

Zgodi se tudi to, da jemljemo za samoumevne ljudi, ki so nam naklonjeni, medtem, ko pa na neki nezavedni ravni hlepimo po tistih, ki se nam zdijo "nedosegljivi". Nedosegljivo. Sheehan, Madeline.

Odbojkarica Branika želi Kamničankam odščipniti točko, ki bi jim prišla zelo prav v boju za drugo mesto. Pitna voda je lahko nedosegljivo razkošje Julija smo tudi v Sloveniji začeli izvajati humanitarni projekt Varna pitna voda za otroke (VPVO), katerega glavni cilj je boj proti pomanjkanju pitne vode v državah v razvoju. Zdravila shranjujte nedosegljivo otrokom Pri odraslih so zastrupitve z zdravili pogosto namerne, pri otrocih pa gre običajno za naključne in nenamerne zastrupitve. Največkrat se zastrupitev zgodi pri mlajših otrocih, v obdobju raziskovanja in fazi, ko gre »vse v usta«. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Podobni izdelki.

POVEZANE KNJIGE