Naravna kuhinja

Naravna kuhinja Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,57 MB
IME DATOTEKE
Naravna kuhinja.pdf
ISBN
9188213067380

OPIS

Naravna kuhinja izloča nenaravne, predelane sestavine, ki so brez prave hranljive vrednosti. Tovrstna kuhinja se osredotoča na naravne, polnozrnate in zdrave alternative, ki jih uporabite za pripravo okusnih in polnovrednih obrokov. Ti recepti vam bodo pokazali, da lahko preprosto in le s svežimi in naravnimi sestavinami ustvarimo krasne jedi, hkrati pa natančno vemo, kaj je v naši hrani.

Kotni element (dimenzije 90cmx90cm) s polico, levo od tega elementa je prostor za popolnoma vgradni pomivalni stroj, sledi element za kuhinjsko korito, nato varianta klopi z odprtimi regali in elementi na vrata. Desno od kotnega elementa imamo element s predalom (v katerem je lesen organizator za pribor) in ... Kuhinja RIVA je znak za minimalizem modernega doma.

Desno od kotnega elementa imamo element s predalom (v katerem je lesen organizator za pribor) in ... Kuhinja RIVA je znak za minimalizem modernega doma. Svetle, vesele barve in čiste linije kuhinji RIVA nudijo enostaven in moderen...

POVEZANE KNJIGE