Kuhajmo vegansko

Kuhajmo vegansko Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,70 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo vegansko.pdf
ISBN
8273424471535

OPIS

Vegansko kuhanje temelji na pripravi rastlinskih jedi na najboljši možen način, tako da so nadvse raznolike in živahnih barv. Naučite se pripraviti vznemirljivo hrano, ki ni le okusna, temveč tudi zdrava. Če ste vegani, vegetarijanci ali le nekdo, ki želi preizkusiti nekaj drugačnega, vam bodo prav ti recepti dokazali, kako slastni in raznoliki so lahko recepti za veganske jedi.

Hladno stisnjeno kokosovo olje je odlično za pripravo vegetarijanskih in veganskih jedi, ker je eno izmed redkih nasičenih maščob popolnoma rastlinskega izvora.Zato je primerna zamenjava za maslo in margarino, tako pri pripravi sladic (presnih) kot pri drugih jedeh. Kuhajmo vegansko: kremne testenine z brokolijem; Alja Aljančič. Spet bo zadišalo po rastlinski hrani! V oddaji bomo tokrat gostili ljubiteljsko kuharico Aljo Aljančič, ki nam bo zaupala kremasto in nadvse okusno jed iz brokolija ter kopice ostalih skrivnih sestavin. Za dobro počutje ob zdravi prehrani.

A nič ne de − zmanjkalo jih bo v vsakem primeru, saj so res dobri, predvsem pa kličejo v mladost in dišijo po nostalgiji. Kdo ni ... Vegansko je veganska spletna trgovina z veliko izbiro ugodnih veganskih izdelkov in zdravih receptov, za bolj zdrav vsakdan. Čas kuhanja je odvisen tudi od jabolk, če so bolj trda jih kuhajmo dlje.

POVEZANE KNJIGE