Kaj se dogaja pri sveti maši?

Kaj se dogaja pri sveti maši? - Gaëlle Tertrais | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaëlle Tertrais
DIMENZIJA
7,98 MB
IME DATOTEKE
Kaj se dogaja pri sveti maši?.pdf
ISBN
3757090886704

OPIS

Po navadi gredo otroci radi k maši, čeprav ne razumejo vsega, kar se tam dogaja. V knjižici oz. malem vodniku pa bodo našli odgovore na vprašanja, ki se jim postavljajo. Razloženi so obredi in opisane navade. Spoznali bodo, da smo vsi povabljeni v cerkev na veliko srečanje z Bogom in morda bo ta knjižica pomagala, da bodo raje stopili v cerkev.

Gre za stanovanjsko-poslovni kompleks v Trnovem, kamor se je Pahor preselil leta 2010. Kot so nam povedali pri ljubljanski gasilski brigadi, je šlo za preventivno posredovanje, potem ko se je v stanovanjski stavbi sprožil požarni alarm. Dogaja se, da nekdo doživi ločitev svojega zakona in misli, da zaradi tega ne more več v polnosti sodelovati pri sveti maši.

Maševal je kot v zanosu, žareč od ljubezni. Človek je pri njegovi maši čutil nadnaravno ozračje. pri maši.

POVEZANE KNJIGE