Kaj se dogaja pri sveti maši?

Kaj se dogaja pri sveti maši? - Gaëlle Tertrais | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaëlle Tertrais
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Kaj se dogaja pri sveti maši?.pdf
ISBN
2013437452688

OPIS

Po navadi gredo otroci radi k maši, čeprav ne razumejo vsega, kar se tam dogaja. V knjižici oz. malem vodniku pa bodo našli odgovore na vprašanja, ki se jim postavljajo. Razloženi so obredi in opisane navade. Spoznali bodo, da smo vsi povabljeni v cerkev na veliko srečanje z Bogom in morda bo ta knjižica pomagala, da bodo raje stopili v cerkev.

Grem k maši bo osvojila predšolske otroke z barvitimi ilustracijami in preprostim jezikom. Cerkev je včasih bolj strogo obravnavala greh in udeležbo pri sv. maši: grešnik je moral pri večjih grehih javno priznati greh in opraviti včasih zelo veliko pokoro, preden se je lahko vrnil v evharistično občestvo, to je k sv.

2. SODELOVANJE PRI MAŠI Kako lahko sodelujemo pri maši? Ko se slišimo po telefonu ali se vidimo v primerni varni razdalji, si povemo, da se pogrešamo.

POVEZANE KNJIGE