Jedi za razstrupljanje

Jedi za razstrupljanje Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,92 MB
IME DATOTEKE
Jedi za razstrupljanje.pdf
ISBN
7359899108498

OPIS

Knjiga Jedi za razstrupljanje je vodič k hranljivi prehrani, ob kateri se boste počutili najbolje in boste tudi videti tako. Knjiga vsebuje veliko naravnih receptov, ki dokazujejo, da zdrava prehrana ni dolgočasna ali omejujoča, in kaže, kako kar najbolje izkoristiti hranljivost zdravih sestavin in pripraviti jedi, ki ne vsebujejo pšenice, glutena in mlečnih izdelkov, a so zelo okusne.

Te dni bomo obrnili ploščo. Nazdravljanje novemu letu gre počasi h koncu in začenjamo razmišljati, kaj narediti za razstrupljanje telesa. JEDI.

Silimarin, ki ga to zelišče vsebuje, spada med najmočnejše snovi za zaščito jeter. Preprečuje poškodbe jeter in lahko celo poskrbi za regeneracijo le-teh. PROGRAM ZA RAZSTRUPLJANJE IN UGOTAVLJANJE PREOBČUTLJIVOSTI NA HRANO - PDF KAJ DOBIŠ? Spisek dovoljenih hranljivih živil 6 stopenj, skozi katere te peljem Nakupovalni listek vseh dovoljenih živil, Priporočila za to kakšno hrano kupiti Priporočila za dodatke, ki ti bodo pri tem pomagali Spisek živil, ki vsebuje veliko histamina in ti lahko povzroča glavobole … Kakšen je postopek za čiščenje jeter?Preprosto uporabite grenko sol, olivno olje in sok agrumov!.

POVEZANE KNJIGE