En in edini Ivan

En in edini Ivan - Katherine Applegate | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katherine Applegate
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
En in edini Ivan.pdf
ISBN
1696950822911

OPIS

Ivan je umirjena gorila. Ker živi v Véliki areni, nakupovalno-zabaviščnem središču, se je navadil, da ga ljudje opazujejo skozi steklene stene njegovega domovanja. Redko pogreša džunglo, v kateri je odraščal. Pravzaprav se nanjo komaj kdaj spomni.Namesto tega razmišlja o televizijskih oddajah, ki si jih je ogledal s svojima prijateljema: Stello, modro staro slonico, in Bobom, potepuškim psičkom. Še raje pa razmišlja o umetnosti, o tem, kako z barvo in dobro zamišljenim potegom čopiča upodobiti okus manga in šelestenje listja.A potem sreča Ruby, slonjo mladičko, ki so ji vzeli družino. Ob njej Ivan vidi svoj dom in svojo ustvarjalnost z drugačnimi očmi. Z Rubyjinim prihodom se njegovo življenje začne spreminjati in sam mora poskrbeti, da se bo spremenilo na bolje.Katherine Applegate nam Ivanovo prvoosebno pripoved o prijateljstvu, umetnosti in upanju naslika z nepozabno mešanico humorja in bridkosti.

strani: 305. Prevod: Jakob J Kenda Ilustracije: Patricia Castelao Žanr: mladinski roman (mladinski) Narodnost: književnost ZDA Ivan je gorila, ki živi v nakupovalno-zabaviščnem središču. Gorilji samec Ivan preživlja dneve v majhni osamljeni kletki lokalnega cirkusa.

Kenda Ilustrator Patricia Castelao Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 2. triletje Iskalni niz (vrsta/zvrst, geslo ... Gorilji samec Ivan se sprašuje, od kod je prišel in kakšna je v resnici njegova preteklost, ter s pomočjo slonice Ruby načrtuje pobeg iz ujetništva.

POVEZANE KNJIGE