Delaj vitko

Delaj vitko - Ash Maurya | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ash Maurya
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Delaj vitko.pdf
ISBN
3004066759498

OPIS

Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade – ne zaradi tega, ker ne bi mogli dokončati, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt.Potrebujemo sistematičen postopek za hitro preverjanje zamisli za produkt in povečanje možnosti za uspeh. To obljublja Delaj vitko.V navdihujoči knjigi nas Ash Maurya popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje »ujemanja produkta in trga« za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških. Ves čas gradi na idejah in konceptih inovativnih metod, kot so vitki štartnik, razvoj kupcev ter samozagon.Delaj vitko je idealno orodje za poslovodje, direktorje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.1. Najdi problem, ki ga je vredno rešiti, nato opredeli rešitev.2. Kupce vključi v celotni razvojni cikel.3. Nenehno testiraj svoj produkt z manjšimi, hitrejšimi iteracijami.4. Ustvari lastnost, meri odziv kupcev in validiraj oz. ovrži smer.5. Prepoznaj, kdaj se moraš »zasukati« in spremeniti smer.6. Povečaj hitrost, učenje in fokus.7. Nauči se, kdaj je idealen čas za zbiranje velikih finančnih sredstev.»Če si želiš, da tvoje zamisli zaživijo, potem je Delaj vitko zate.«Alexis Zrimec, urednik

Cena: 9,90 evrov. Facebook 0 Tweet 0 LinkedIn 0. Delaj vitko je odlično orodje za poslovodje, direktorje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.

Najdi problem, ki ga je vredno rešiti, nato opredeli rešitev. Get this from a library! Delaj vitko : od načrta A do načrta, ki deluje. [Ash Maurya; Maja Mihelić; Alexis Zrimec; Eric Ries] *Pomoč pri razumevanju tematike sklopa vprašanj "Problem" vam lahko služijo poglavja 2, 3 in 4 v knjigi Delaj vitko.

POVEZANE KNJIGE