Dekle za en mesec. Januar, februar, marec

Dekle za en mesec. Januar, februar, marec - Audrey Carlan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Audrey Carlan
DIMENZIJA
11,77 MB
IME DATOTEKE
Dekle za en mesec. Januar, februar, marec.pdf
ISBN
5523025979263

OPIS

Povsem preprosto je. Potrebovala sem denar. Veliko denarja. Milijon dolarjev, če smo natančni. Toda znesek ni bil pomemben. Pomembno je bilo le to, da je na nitki lističa s ceno viselo življenje mojega očeta. Brez denarja ni življenja. Rok za izplačilo je eno leto. 1. januarja bom morala plačati, ali pa bo moj oče umrl. Ko se človek sooči s takšnim ultimatom, da vse od sebe. In prav to sem naredila jaz. Sprejela sem delo za … izbrano spremstvo. Moja vloga je, da služim kot ljubka in uglajena spremljevalka za vse, ki lahko plačajo 100.000 dolarjev na mesec za mojo družbo. Za seks se lahko odločim po lastni izbiri, to pa mi prinese dodatnih 20 %.Mia Saunders je komajda ušla omalovaževanja vrednemu življenju v domačem Las Vegasu, ko izve, da so njenega očeta brutalno pretepli, ker ni odplačal hazarderskih dolgov. Težava je v tem, da je vodja izsiljevalske tolpe njen nekdanji fant, ki je v resnici nizkoten brezobzirnež. Še en napačen moški, v katerega se je zaljubila. Toda zdaj ni več tako. Mia mora služiti kot spremljevalka in mesečno odplačevati očetov dolg. Vsak mesec z drugim bogatašem, s katerim ji ni treba v posteljo, če noče. To naj bi bil lahko prislužen denar, če se stvari ne bi zapletle …

Milijon dolarjev, če smo natančni. Toda znesek ni bil pomemben.

Na začetku meseca pozdravilo Mesec, ki je na pragu.Slike o mesecih so priljubljenje in jih lahko delite na svojih omrežjih, na Facebook, Pintarest, Instagram, Twitter ... in na forumih ter svojih internetni strani. Mallorca - vreme za mesece: december, januar, februar, marec in drugih mesecih Tudi tisti, ki smo bili pogosto v tej državi, in ki imajo radi dobro idejo, da ve, običajno ne upoštevajo preprosto dejstvo, da je Iberski polotok v Evropi - to ni celotno Španijo.Ima drugo ozemlje. Dekle za en mesec 3 (July, August, September) knjiga avtorja/ice Audrey Carlan.

POVEZANE KNJIGE