Čarobna skrinja za igrače

Čarobna skrinja za igrače - Melanie Joyce | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
7,19 MB
IME DATOTEKE
Čarobna skrinja za igrače.pdf
ISBN
2451047742255

OPIS

Ko ura odbije dvanajst,se zgodi čarovnija.Plišasti Medo in njegovi prijatelji se že veselijo, da bodo splezali iz skrinje za igrače, a čemu? Pridruži se nam na polnočni pustolovščini in skupaj bomo odkrili, kaj imajo za bregom.Čudovita, očarljiva zgodbica, kot nalašč za večerno branje.

Primerjaj s podobnimi izdelki ... "Čarobna škrinja" naziv je petominutnog animiranog filma koji je u sklopu proslave Dana grada Varaždina predstavljen uzvanicima na svečanoj sjednici Gradskog vijeća te posjetiteljima novootvorene varaždinske sportske dvorane.Ovo je prvi puta da se u Hrvatskoj animirani film koristi u svrhu brendiranja grada. Film je djelo zagrebačke agencije Luminus, čiji su radovi za neke od ... 52 domišljiskih meditacij za otroke (od petega leta naprej) Družabne igrice so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn; Čarobna skrinjica. Družabne igrice so čudovit način raziskovanja, učenja in zavedanja za otroke.

POVEZANE KNJIGE