Tri ljubezni v stari hiši

Tri ljubezni v stari hiši - Andreas Kufsteiner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Kufsteiner
DIMENZIJA
11,23 MB
IME DATOTEKE
Tri ljubezni v stari hiši.pdf
ISBN
9513377237527

OPIS

Bralci že več let radi prebirate zgodbe o prebivalcih doline Zillertal in podoživljate dogodivščine prikupnega zdravnika Martina Burgerja ter njegovih pacientov.V knjigi Tri ljubezni v stari hiši so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.V drugi knjigi iz zbirke boste izvedeli, kako je mlada kmetica Sandra po bratovi nesreči skušala rešiti kmetijo, kako je zagrenjeni samec premagal sovražnost do žensk in se znova zaljubil ter kako je idilična stara hiša usodno povezala različne ljudi.Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-00-3397-4; 978-961-00-3398-1 COBISS.SI-ID ... V knjigi Tri ljubezni v stari hiši so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St.

Adaptacija stare hiše in prvotno stanje. Hiša, ki jo opisujem, nosi letnico "rojstva" v davno leto 1955. Zanimiva je tudi vrstna hiša, ki je naprodaj v Zadobrovi, v neposredni bližini Zajčje dobrave.

POVEZANE KNJIGE