Prepovedana ljubezen

Prepovedana ljubezen - Sophie Jackson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Jackson
DIMENZIJA
10,76 MB
IME DATOTEKE
Prepovedana ljubezen.pdf
ISBN
4386598956481

OPIS

Prepovedana ljubezen je najslajša. Kat Lane, ki so ji pred petnajstimi leti umorili očeta, je učiteljica v zaporu in med njenimi učenci se znajde tudi čeden in skrivnosten Wesley Carter, ošabni zapornik, ki se ga drži slab sloves. Toda izkaže se, da knjige ne smemo soditi po platnicah ... Kat namreč ugotovi, da je Wesley vse kaj drugega kot le jezni mladenič z ulice in da ji morda celo lahko pomaga razjasniti očetov umor. Obenem pa začuti, da jo njen drzni učenec tudi nadvse privlači ...

Pozdrav! Vglavnem jaz sem se zaljubila v albanca in ker jaz nisem albanka ne bi smela bit skupaj ker je on muslimanske vere in zivi v sloveniji njegova druzina in njegova zena pa zivi v makedoniji. In ce bi se zapletel s kristjanko tak kot sem jaz ... James Dean in Pier Angeli: prepovedana ljubezen 6.

e Tvoja ljubezen daje mi moč, dragi ostani čez noč! Tvoj pogled skeli, tvoj dotik boli, tvoj nasmeh topi. Tvoj poljub pa na mojih ustnicah še vedno drhti.

POVEZANE KNJIGE