Prepovedana ljubezen

Prepovedana ljubezen - Sophie Jackson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Jackson
DIMENZIJA
10,76 MB
IME DATOTEKE
Prepovedana ljubezen.pdf
ISBN
6555132604266

OPIS

Prepovedana ljubezen je najslajša. Kat Lane, ki so ji pred petnajstimi leti umorili očeta, je učiteljica v zaporu in med njenimi učenci se znajde tudi čeden in skrivnosten Wesley Carter, ošabni zapornik, ki se ga drži slab sloves. Toda izkaže se, da knjige ne smemo soditi po platnicah ... Kat namreč ugotovi, da je Wesley vse kaj drugega kot le jezni mladenič z ulice in da ji morda celo lahko pomaga razjasniti očetov umor. Obenem pa začuti, da jo njen drzni učenec tudi nadvse privlači ...

Čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo…..vse se vidi in občuti bolj kot si sama lahko misliš. [/et_pb_testimonial][et_pb_text _builder_version="3.17.6″] Prepovedana ljubezen.

V času koronavirusa trpijo tudi parčki, ki niso prijavljeni na istem naslovu, obenem pa, zaradi družinskega nasilja, trpijo tudi cele družine. Kronika PP Kamnik (od 23.

POVEZANE KNJIGE