Nora na karo

Nora na karo - Karen Hawkins | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
5,1 MB
IME DATOTEKE
Nora na karo.pdf
ISBN
9718178397495

OPIS

Princ Nikolaj Romanovin se poda v najglobljo divjino Škotske, da bi rešil ugrabljeno babico. Odloči se skriti svojo kraljevo identiteto in na sovražno ozemlje se prikrade zakrinkan v konjušnika. Ailsa Mackenzie je v očetovi odsotnosti zadolžena za oskrbo gradu Leod – in za svojo neposlušno staro mater. Ker je Ailsa bistra in praktična, ji nič ne uide in prepričana je, da novi konjušnik ni, kdor trdi, da je. Ne more pa zanikati, da je predramil njene čute … Potem ko se sooči s sleparjem, mu je Ailsa pripravljena pomagati – tudi ona bi namreč naredila vse za družino. Njuno skrivno družabništvo se sprevrže v žgoče poljube in kmalu jima preti nevarnost. Ne le z neznanim sovražnikom, Ailsa in Nik se morata spopasti še z nečim neizmerno nevarnejšim … s svojima neukrotljivima srcema.

izd. Založništvo in izdelava - Tržič : Učila International, 2017 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-00-3278-6; 978-961-00-3279-3 COBISS.SI-ID - 288792320 ... Na blagajno.

Ženska že ve, o čem govori, saj je njena izkušnja v modnem svetu dolga kar 25 let in že ves čas svetuje ženskam. Vse Definicije NORA Kot je navedeno zgoraj, boste v naslednji tabeli videli vse pomene NORA. Vedite, da so vse definicije navedene po abecednem vrstnem redu.Kliknete lahko povezave na desni, da si ogledate podrobne informacije o vsaki definiciji, vključno z definicijami v angleščini in lokalnem jeziku. Pucheya Na Karo Song: Download Pucheya Na Karo mp3 song from Pucheya Na Karo.

POVEZANE KNJIGE