Nisem smrklja

Nisem smrklja - Nataša Konc Lorenzutti | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Nisem smrklja.pdf
ISBN
8226922718854

OPIS

Prvoosebne pripovedi osemletne Polone nam prikažejo vsakdanje življenje v veliki družini: veselje in žalost, ljubezen in prepire, prijateljstvo, odnose in dogodke v šoli, smrt sošolke, navdušenje nad glasbo in naravo …»Rada sem punčka, nisem pa smrklja. Zadnjič me je mami tako nagravžno ozmerjala, da me še zdaj strese, če se spomnim na to. Odrasli nasploh premalo pazijo na besede!«

Priskače Ana. Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Vsebine, ki ste jo iskali, žal ne moremo prikazati ali vsebina ne obstaja. Čez 5 sekund boste preusmerjeni na vstopno stran.

Darilo za vas; Pozdrav članom; Intervjuji Naziv, ki ga podeljujejo po simpatičnosti, aktivnosti in pozitivni naravnanosti mladih tekmovalk, je letos pripadel Leji Požun iz Podbočja, ki navdušenja ob tem ni skrivala, prejela pa je tudi naziv naj smrklja po izboru bralk in bralcev revije Smrklja. Absolutna zmagovalka je po razglasitvi povedala, da zmage ni pričakovala. 17 Likes, 0 Comments - Cankarjeva knjižnica Vrhnika (@cankarjevaknjiznicavrhnika) on Instagram: ""Aha, sem vedela, da nisem smrklja! V knjigi vse lepo pise." 😎 #bogomoljka #natasakonclorenzutti…" Nisem srčkan! Jonathan Allen.

POVEZANE KNJIGE