Nisem smrklja

Nisem smrklja - Nataša Konc Lorenzutti | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
9,2 MB
IME DATOTEKE
Nisem smrklja.pdf
ISBN
1046182674756

OPIS

Prvoosebne pripovedi osemletne Polone nam prikažejo vsakdanje življenje v veliki družini: veselje in žalost, ljubezen in prepire, prijateljstvo, odnose in dogodke v šoli, smrt sošolke, navdušenje nad glasbo in naravo …»Rada sem punčka, nisem pa smrklja. Zadnjič me je mami tako nagravžno ozmerjala, da me še zdaj strese, če se spomnim na to. Odrasli nasploh premalo pazijo na besede!«

Tudi z goloto pravzaprav nisem imela ... Med dekleti nadvse zaželen naziv naj smrklja 2011 je letos pripadel Zali Hrovat iz Doba pri Domžalah, ki pa je postala tudi naj smrklja po izboru bralcev revije Smrklja. Prva spremljevalka je postala Neja Krampl Mastnak iz Šentjurja, druga spremljevalka pa Kaja Koštomaj iz Celja..

Wikivir vsebuje izvorna besedila avtorja: Nataša Konc Lorenzutti: Zbornik intervjujev Navdušujoča raznolikost (2014) Krajevna Skupnost Osek: znane osebnostti- Nataša Konc Lorenzutti; Primorci.si: Spletni biografski leksikon znanih Primork in ... Ko se srečata se mu smrklja nasmehne in se ozre za njim, on prej pogleda proti oknu in že po tem vem, da nekaj ne štima. Ne verjamem, da sta karkoli imela, nisem mu govorila še nič, imam pa v glavi tist feeling da se mu nastavlja, ti boš razumela.

POVEZANE KNJIGE