Kuhajmo s superživili

Kuhajmo s superživili Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,20 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo s superživili.pdf
ISBN
3428202765656

OPIS

Superživila so prehransko polnovredne sestavine, ki prekipevajo od vitaminov in mineralov in so zaradi tega pravo darilo našemu zdravju. Recepti, ki vsebujejo superživila, bodo povečali količino vaše energije ter okrepili vaše zdravje in dobro počutje. Svojemu imunskemu sistemu podarite novo moč in svoj življenjski slog obogatite z okusnimi in zdravimi jedmi.

Pustili smo se zapeljati čutni Nigelli in sledili smo vsem podvigom hiperaktivnega Jamieja Oliverja, Heather Mills je prišla celo osebno, Gordon Ramsay iz ene oddaje v drugo skače hitreje, kot lahko nasekljamo čebulo, manekenke Sophie Dahl pa skupaj z malim morjem manj izrazitih televizijskih kuharjev skoraj nismo ... Home / Decembrska nagradna igra / kuhajmo-s-siri. Zadnje objave.

Nato jih stresemo v namazan in pomokan pekač in prelijemo s prelivom. Pečemo v pečici, ogreti na 200 °C, da tekočina izpari, jed pa naraste in zarumeni (15-20 minut).

POVEZANE KNJIGE