Kontejner

Kontejner - Aleš Jelenko, Helena Zemljič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Jelenko, Helena Zemljič
DIMENZIJA
10,12 MB
IME DATOTEKE
Kontejner.pdf
ISBN
6119241667781

OPIS

"Avtorja v tej komunikaciji uživata. Se igrata bolj kot izrekata. [...] Pri smetiščnih pesmih gre torej predvsem za užitek v komunikaciji, ki je istočasno razporejanje pesniškega materiala po posameznih kontejnerjih. Ni pomembno, kateri glas pravi: "V mojem statutu ni pravil; definicije si kuham sproti (pet prstov ni pet prstov - ne priznavam strohnelih pojmov, ki se prisiljeno vtikajo v vse in vsakogar)." Pomembno je, da lahko v tej komunikaciji sodelujemo, da nas navdihuje, ker - saj pa pravzaprav prisluškujemo samo svojemu glasu, edinemu glasu, v katerem med branjem odseva glas obeh, ki govorita, in vseh glasov, ki v njunem glasu odmevajo. Smetiščne pesmi pa razen tega ohranjajo "pomen kot poanto," v kateri se odraža kritična naravnanost do modernega kapitalskega sveta, producenta strahotnih grmad odpadkov. Da, v tem svetu vse - in vsi - na koncu pristanemo v babilonskem stolpu zavezanih črnih vreč odpadkov." - Robert Titan FelixNihče ne mara hladnosti,ki bi obvisela v zraku in jasnonaznanila prihod vesoljcev.Se zdi,da še vedno lebdimo podPrešernovimi rož\'cami in puhamodelčke ikeban v obraz sosedom,priložnostnim gostiteljem, kiimajo dovolj urejene vrtoveza skrivanje črnih kant za smetiali celo kompostnik. In zelje.Ker so koleraba in korenček že itakzunaj mehke terminologije.

Terasa in nadstrešek za mobilno hiško ... Social Media. Kontejner(bivalni kontejner, pisarniški kontejner, gradbeni kontejner) nov ali rabljeni kontejner je cenovno najbolj učinkovita rešitev za mobilne objekte.

Bivalni kontejnerji so na voljo kot pisarniški kontejner ali kot sanitarni kontejner, odlikujeta pa jih vrhunska kakovost in ... abrol kontejnerji kontejner batne stiskalnice kotalni prekucniki zbirniki za odpadke prekucniki komunalna oprema smetnjaki polžaste stiskalnice odpadki prekladalne rampe smeti zabojniki kovinski izdelki drugi press kontejnerji zbirni centri ekološki otoki kante za smeti prekladalne postaje preše stiskalnice posode za smeti ... Pisarniški kontejner še zdaleč ne ustvari delovnega mesta. Potrebujete tudi pisarniško opremo ter ustrezno tehnično infrastrukturo.

POVEZANE KNJIGE