Astronomi

Astronomi - Martin Ramoveš | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Ramoveš
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Astronomi.pdf
ISBN
1876965432518

OPIS

Veveričji junak v iskanju izginulega drevesnega zaveznika potuje po črno-belem stripovskem vesolju, kamor se ob pozni uri zazrejo astronomi in kjer se grdo in lepo znajde v istem blatu. Se bo popotovanje končalo na svetli ali temni strani tega fantastičnega sveta?Deset pesmi z zgoščenke v prav toliko poglavjih tvori enotno stripovsko pripoved, v kateri prispodobe iz verzov dobijo svojevrstno vizualno podobo. V svetu, polnem simbolov, domišljije in različnih bolj ali manj nenavadnih likov odmevajo akustične in električne kitare, ki v dialogu z izrazitim vokalom včasih zasanjano, drugič z udarnim ritmom dopolnjujejo ekspresivno risbo, s katero so upodobljena skrivnostna prizorišča pesmi.MARTIN RAMOVEŠ je stripar in kantavtor. V središču njegovega ustvarjanja je pisanje besedil, katerih izrazno moč preizkuša v stripovskih sekvencah ter v glasbeni interpretaciji. S svojo skupino Martin Ramoveš Band je v preteklosti izdal plošči Zvok dežele (2012) in Nesojeni kavboji (2014); slednja je izšla kot glasbeni album v stripu pod okrijem Stripburgerja in Radia Študent.

Glej tudi. seznam astronomov, seznam slovenskih astronomov, seznam astrofizikov, seznam kozmologov,; seznam fizikov, seznam matematikov,; kraljevi astronom,; časovni pregled astronomov.

It uses mathematics, physics, and chemistry in order to explain their origin and evolution. Objects of ... Astronomy.com is for anyone who wants to learn more about astronomy events, cosmology, planets, galaxies, asteroids, astrophotography, the Big Bang, black holes ... Vicetone & Tony Igy - AstronomiaWatch the video for our new single 'No Rest' from our debut album 'Legacy' coming soon! 🔥https://youtu.be/bFFNHRvJGq8FOLLOW ... Astronomi nr.

POVEZANE KNJIGE