720 utripov srca

720 utripov srca - Jaka Tomc | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jaka Tomc
DIMENZIJA
3,59 MB
IME DATOTEKE
720 utripov srca.pdf
ISBN
6571371169928

OPIS

Primer žanrske literature, ki je v svojem izvoru več kot le sprehajanje po labirintu skrivnosti – največja je »realnost«. Pa je taka, kot jo dojema običajen slehernik, ali obstaja tudi vzporedna resničnost? Na to skuša odgovoriti junak, ki hazardira s svojim konceptom dojemanja in pravi: “Življenje je ruska ruleta. Nenehno pritiskamo na sprožilec in sploh ne razmišljamo, da je v pištoli naboj. Ta pa čaka vsakega. Morda jutri, morda čez polovico večnosti.“

junij 2017, Trubarjeva hiša literature720 utripov srca je strnjen kriminalni roman, ki nas vodi skozi nekonvencionalen vsakdan glavnega protagonista, mlad... Sicer je 720 utripov srca vaša šesta knjiga. Letos naj bi luč sveta ugledala še sedma, Zgodba o Davidu Locku, Iluzija resničnosti, ki je nadaljevanje Zgodbe o Davidu Locku, Začetek konca, iz leta 2010.

Primer žanrske literature, ki v svojem ... Vsak ima svojo zgodbo. Hvala, ker ste z nami prehodili celo desetletje.

POVEZANE KNJIGE