720 utripov srca

720 utripov srca - Jaka Tomc | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jaka Tomc
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
720 utripov srca.pdf
ISBN
9372183405026

OPIS

Primer žanrske literature, ki je v svojem izvoru več kot le sprehajanje po labirintu skrivnosti – največja je »realnost«. Pa je taka, kot jo dojema običajen slehernik, ali obstaja tudi vzporedna resničnost? Na to skuša odgovoriti junak, ki hazardira s svojim konceptom dojemanja in pravi: “Življenje je ruska ruleta. Nenehno pritiskamo na sprožilec in sploh ne razmišljamo, da je v pištoli naboj. Ta pa čaka vsakega. Morda jutri, morda čez polovico večnosti.“

Primer žanrske literature, ki v svojem ... Vsak ima svojo zgodbo. Hvala, ker ste z nami prehodili celo desetletje.

Primer, za katerega se zdi, da bo rešen linearno in po hitrem postopku, se začne sumljivo zapletati in presenetljivo razpletati, ko se lovke na ... 720 utripov srca - Jaka Tomc in Romana Novak ponedeljek, 5. junij, ob 18.00, Trubarjeva hiša literature 720 utripov srca je strnjen kriminalni roman Jake Tomca, ki nas vodi skozi nekonvencionalen vsakdan glavnega protagonista, mladega kriminalista, vpetega v primer slovenskega razkrivanja prekupčevanja z drogami. 720 utripov srca je strnjen kriminalni roman, ki nas vodi skozi nekonvencionalen vsakdan glavnega protagonista, mladega kriminalista, vpetega v primer slovenskega razkrivanja prekupčevanja z drogami. 720 utripov srca (2017) 720 Heartbeats (2018) Iluzija resničnosti, Zgodba o Davidu Locku #2 (2018) You Only Die Once - kratka zgodba (2019) Androidi čutijo v barvah (2020) They named him Primo (april 2021) Življenje piše romane (oktober 2021) Druge objave.

POVEZANE KNJIGE