Ura je na morje šla

Ura je na morje šla - Tomaž Habe, Ivan Sivec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Habe, Ivan Sivec
DIMENZIJA
3,50 MB
IME DATOTEKE
Ura je na morje šla.pdf
ISBN
3706233179718

OPIS

Zbirka dvanajstih pesmic je nastala izpod peresa Ivana Sivca in glasbene taktirke skladatelje Tomaža Habeta, ki je ob svoji 70-letnici ustvaril drobne glasbene mojstrovine za mlade pevce. Dvanajsterica razigranih, hudomušnih in prostodušnih pesmic iskreno nagovarja tako otroke kot odrasle. V prikupno celoto jo oblikujejo tudi ilustrativne podobe Zvonka Čoha.Knjigi sta priložena zgoščenka z vokalno-inštrumentalnimi izvedbami otroškega pevskega zbora in partiturni zapis za glas in klavir.

Metuljček cekinček pesmice Janeza Bitenca / od: Bitenc, Janez, 1925-2005. Izdano: (2015) Kje so tiste rožice Izdano: (2019) ; Metuljček cekinček pesmice Janeza Bitenca / od: Bitenc, Janez, 1925-2005.

Na pot jo je leta 1993 povabil njen partner, francoski grof in uspešen poslovnež Roger de la Grandier, v katerega se je strastno zaljubila pri 48 letih. Petra in Mojca sta zvečer pripotovali na morje in se namestili v hotelu. Petra je naslednjega dne zgodaj vstala, šla na balkon in se razgledala.

POVEZANE KNJIGE