Ura je na morje šla

Ura je na morje šla - Tomaž Habe, Ivan Sivec | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Habe, Ivan Sivec
DIMENZIJA
10,17 MB
IME DATOTEKE
Ura je na morje šla.pdf
ISBN
2517119829144

OPIS

Zbirka dvanajstih pesmic je nastala izpod peresa Ivana Sivca in glasbene taktirke skladatelje Tomaža Habeta, ki je ob svoji 70-letnici ustvaril drobne glasbene mojstrovine za mlade pevce. Dvanajsterica razigranih, hudomušnih in prostodušnih pesmic iskreno nagovarja tako otroke kot odrasle. V prikupno celoto jo oblikujejo tudi ilustrativne podobe Zvonka Čoha.Knjigi sta priložena zgoščenka z vokalno-inštrumentalnimi izvedbami otroškega pevskega zbora in partiturni zapis za glas in klavir.

Odpravila sta se na pot. Ker ni bilo prostora za zajca, je ta sedel kar na streho. Njen fant je seveda lep ampak me nekaj moti na njem.

Ker ni bilo prostora za zajca, je ta sedel kar na streho. Njen fant je seveda lep ampak me nekaj moti na njem. Ampak nisem se sekirala zaradi tega.

POVEZANE KNJIGE