Skriti biseri Slovenije

Skriti biseri Slovenije - Peter Skoberne | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Skoberne
DIMENZIJA
10,11 MB
IME DATOTEKE
Skriti biseri Slovenije.pdf
ISBN
8142606920063

OPIS

Pojdimo na potep!Veste, kje v Sloveniji si lahko ogledate ogromno kamnito mizo? Čez katero reko se pne most, imenovan po znamenitem vojskovodji, in skozi katero naravno okno se je mogoče sprehoditi? Kje stoji znamenje za 15. poldnevnik in kam je morje naplavilo nepregledno množico školjčnih lupin?V najnovejši knjigi biologa in poznavalca Slovenije Petra Skoberneta najdete kar 60 namigov za enodnevne družinske izlete, na katerih boste odkrivali skrite bisere naše čudovite dežele, občudovali delo prednikov, se čudili silam narave in obnemeli ob veličastnih razgledih.

morda nepoznani biseri, ki jih širša skupnost ne pozna. Če se da, bi predlagali take izlete, ki vodijo do cerkvic ali kapelic, da bi šlo lahko tudi za nekakšno mini romanje zakoncev ali cele družine ter za spoznavanje svetnikov (dodamo kratek opis svetnika ali povezavo do spletnega opisa ali kaj podobnega).

KLUBSKE NOVICE. SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Pozdrav članom Oglasnik z več kot 150.000 obiskov dnevno in več kot 5.000 novih oglasov vsak dan, portal bolha.com - največji slovenski spletni oglasnik. Avtor knjige Skriti biseri Slovenije, po izobrazbi sicer biolog po poklicu pa naravovarstvenik, Peter Skoberne nam je v daljšem intervjuju predstavil njegove najljubše kotičke Slovenije, nekaj izletniških točk, ki širši javnosti niso dobro poznani, razgovoril pa se je tudi o ozaveščanju in skrbi do narave. Skriti biseri Slovenije Prodam popolnoma novo knjigo.

POVEZANE KNJIGE