Skriti biseri Slovenije

Skriti biseri Slovenije - Peter Skoberne | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Skoberne
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
Skriti biseri Slovenije.pdf
ISBN
2611375842358

OPIS

Pojdimo na potep!Veste, kje v Sloveniji si lahko ogledate ogromno kamnito mizo? Čez katero reko se pne most, imenovan po znamenitem vojskovodji, in skozi katero naravno okno se je mogoče sprehoditi? Kje stoji znamenje za 15. poldnevnik in kam je morje naplavilo nepregledno množico školjčnih lupin?V najnovejši knjigi biologa in poznavalca Slovenije Petra Skoberneta najdete kar 60 namigov za enodnevne družinske izlete, na katerih boste odkrivali skrite bisere naše čudovite dežele, občudovali delo prednikov, se čudili silam narave in obnemeli ob veličastnih razgledih.

V kolikor vam je lažje, nas seveda lahko pokličete na 031 337 339 ali 05/611 79 62 ali pišete na naš e-mail: [email protected] ... > Cerje ter skriti biseri Krasa in Vipavske.

Osupnili vas bodo hribovja in gore z barvitimi panoramami, ravnine in rečne ... Skriti biseri Slovenije. Besedilo: Miha Naglič Kategorija: GG Plus / nedelja, 25.

POVEZANE KNJIGE