Pripravljena na ljubezen

Pripravljena na ljubezen - Marie Force | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
9,38 MB
IME DATOTEKE
Pripravljena na ljubezen.pdf
ISBN
2226603052397

OPIS

Štiri najboljša leta svoje mladosti je bil Luke Harris zaljubljen v Sydney Donovan, ki je prihajala na otok na počitnice. Potem je Sydney odšla študirat in se ni več vrnila. Poročila se je z drugim moškim in z njim imela dva otroka. Luke pa je ostal na otoku in delal v marini McCarthyjev ter si razbijal glavo, kaj je šlo narobe v zvezi z žensko, ki je bila ljubezen njegovega življenja.Petnajst mesecem po tragični prometni nesreči, v kateri Sydney izgubi moža in otroka, se vrne na otok Gansett, da bi v miru razmislila, kaj naj naredi s svojim življenjem. To pa pomeni tudi, da se bo zagotovo srečala z moškim iz preteklosti, ki ga ni pozabila. Ampak ali je pripravljena začeti novo poglavje s staro ljubeznijo?

Potem je Sydney odšla študir... Špela je pripravljena na ljubezen. Oglejte si zapeljivko dneva.

Glede na to, da se je zgodba med Sydney in Lukom nakazovala že v Nori na ljubezen in, da se v veliki meri v zgodbi pojavljajo tudi osebe iz prejšnjih delov, ki niso samo stranski liki, ki spremljajo razplet med Lukom in ... Prava ljubezen med moškim in žensko je možna, če imata podoben pogled nanjo, podobna pričakovanja, kaj bi naj bila prava ljubezen, in če sta zanjo pripravljena tudi "delati" na odnosu med njima. Vsak dan, vedno znova in znova.

POVEZANE KNJIGE