Potepanja po zahodni Hrvaški

Potepanja po zahodni Hrvaški - Vid Jakša Opačić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vid Jakša Opačić
DIMENZIJA
8,27 MB
IME DATOTEKE
Potepanja po zahodni Hrvaški.pdf
ISBN
4966903495971

OPIS

V kolikor nadaljujete z ogledom, se strinjate s tem. Vid Jakša Opačić, Potepanja po zahodni Hrvaški : izleti po Istri, Kvarnerju, Gorskem kotarju in Liki, 1. izd., Ljubljana, Mladinska knjiga, 2017.

Merčep je bil pravnomočno obsojen na sedem let zapora zaradi vojnih zločinov nad srbskimi civilisti v Zahodni Slavoniji konec leta 1991. Facebook0Tweet0LinkedIn0 Številni Slovenci namreč naletijo na različne birokratske ovire pri poslovanju, ki jim jih sosednja država postavlja samo zato, ker so tujci. Ni malo Slovencev, ki na Hrvaškem ustanovijo podjetje samo zato, da bodo lahko na ta način legalno oddajali svoje apartmaje, ki jih imajo na hrvaški obali, saj jim tamkajšnja zakonodaja zaradi tega, ker […] A se je po posvetu sam odločil, da bo prenehal igrati, dokler se stvari ne razjasnijo, da se bo spet lahko osredotočil na nogomet," je danes sporočil klub in dodal: "V klubu spoštujemo njegovo odločitev, prepričani smo, da bo dokazal svojo nedolžnost." Hrvaški vezist za Šahtar nastopa že 14 let, zanj je zbral rekordnih 526 nastopov. Najraje se omenjene živali zadržujejo na peščenem dnu, najdemo pa ga vse od plitvin do 40 metrov morske globine.

POVEZANE KNJIGE