Pot sreče

Pot sreče - Jorge Bucay | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jorge Bucay
DIMENZIJA
3,47 MB
IME DATOTEKE
Pot sreče.pdf
ISBN
6454508850250

OPIS

Četrta, sklepna knjiga zbirke Kažipoti priljubljenega terapevta in pripovedovalca zdravilnih zgodb.V sklepni knjigi zbirke Kažipoti, s katerimi nas argentinski mag Jorge Bucay pomaga usmerjati na štirih življenjskih poteh, ki jih moraprehoditi vsakdo, da bi se kot človek spoznal in samouresničil, avtor zapiše nekako takole: »Nisem si mislil, da bom kdaj napisal knjigo s takim naslovom. Tako kičasto zveni … Kot da bi mislil, da k sreči vodi ena sama pot. A tudi če res vodi, je jaz ne poznam.« Zato bo bralec, ki pričakuje preprost recept za srečo, knjigo listal zaman. Se mu bodo pa spotoma, med razmišljanji o upih, domišljiji,željah ter za avtorja značilnimi humornimi, poetičnimi, alegoričnimi, vedno pa navdihujočimi zgodbami, polagoma razkrile smernice, kakolahko poišče čisto svojo, edinstveno pot k sreči. Kako lahko najde sebe. Kajti če je srečo mogoče kje najti, potem jo je v brezkompromisni zavezanosti lastnemu življenju … In ker, kot poudari avtor, »biti srečen ni pravica, je dolžnost«, le pogumno na pot. Pa srečno!

Foto: Shutterstock pot do sreČe by Katja Kotnik Prosenjak Pred nekaj dnevi sem gledala dokumentarec od Paris Hilton - ene izmed najbogatejših ljudi na svetu, ki živi v tesnobi, muči jo nespečnost, obsedena je s tem, da bi zaslužila milijardo, s katero bo svoji družini dokazala, kako sposobna je. Kategorija: Knjiga Tue, 24 May 2016 18:00:00 +0200 Argentinski guru sreče Jorge­ Bucay v knjigi Pot samoodvi­s­­nosti spet pelje bralca na osebno, enkratno pot. Končni­ cilj imenuje samoizpolnitev,­ vzpon, sreča, zavedanje, uspeh, vrhunec.

Imej čas, da gledaš okrog sebe- prekratek je dan za sebičnost. Imej čas za smeh- to je glasba duše.

POVEZANE KNJIGE