Po dva in dva

Po dva in dva - Nicholas Sparks | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
12,57 MB
IME DATOTEKE
Po dva in dva.pdf
ISBN
6787252186225

OPIS

Po dva in dva je prepričljiva nova ljubezenska zgodba izpod peresa Nicholasa Sparksa, avtorja uspešnic, ki se prodajajo v milijonih izvodov. To je zgodba o razočaranju, bolečini, notranji moči in brezpogojni ljubezni. Russell Green ima vse: ljubečo družino, uspešno kariero in čudovit dom. Toda pod površjem na videz popolnega življenja se začenjajo kazati razpoke … in nihče ni bolj presenečen kot on sam, ko se mu življenje, ki ga je jemal za samoumevno, postavi na glavo. Nenadoma se znajde v položaju, ko mora sam skrbeti za hčerkico, ob tem pa postavlja na noge lastno podjetje; takrat misli samo na to, da mora svojo punčko zaščititi pred posledicami velikih sprememb. Ko se Russ poda v nepričakovano in strah zbujajoče novo poglavje svojega življenja, mu naključno srečanje ponudi priložnost, da poišče srečo tam, kjer je ne bi nikdar pričakoval.

minutu - Kejn je asistirao, a Bejl savladao ... Pariz-Nica 2021 / Roglič uspešno začel sezono na dirki Pariz-Nica Niti štirje gorski cilji tretje kategorije niso preprečili šprinterskega obračuna v zadnjih metrih prve etape. Bennett prvi v rumeni majici.

4.5 /5 · 3 ocene. Russell Green ima vse: ljubečo družino, uspešno kariero in čudovit dom.

POVEZANE KNJIGE