Po dva in dva

Po dva in dva - Nicholas Sparks | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
4,70 MB
IME DATOTEKE
Po dva in dva.pdf
ISBN
7776536862188

OPIS

Po dva in dva je prepričljiva nova ljubezenska zgodba izpod peresa Nicholasa Sparksa, avtorja uspešnic, ki se prodajajo v milijonih izvodov. To je zgodba o razočaranju, bolečini, notranji moči in brezpogojni ljubezni. Russell Green ima vse: ljubečo družino, uspešno kariero in čudovit dom. Toda pod površjem na videz popolnega življenja se začenjajo kazati razpoke … in nihče ni bolj presenečen kot on sam, ko se mu življenje, ki ga je jemal za samoumevno, postavi na glavo. Nenadoma se znajde v položaju, ko mora sam skrbeti za hčerkico, ob tem pa postavlja na noge lastno podjetje; takrat misli samo na to, da mora svojo punčko zaščititi pred posledicami velikih sprememb. Ko se Russ poda v nepričakovano in strah zbujajoče novo poglavje svojega življenja, mu naključno srečanje ponudi priložnost, da poišče srečo tam, kjer je ne bi nikdar pričakoval.

What we look for from you: * polite, friendly treatment of customers * well groomed ... DVA; Find a Job; Current: Performance Plus Amanda Baker PO Box 10846 Merrillville IN 46410 219-769-1363 [email protected] Performance Plus, a local commercial cleaning company with offices in Gary, South Bend, and Indianapolis.

Oglejte si na TViN ... po poklicu kiropraktik, ki se po ločitvi skupaj z najstniškim sinom Jakom preseli k njemu.

POVEZANE KNJIGE