Nekaj pregrešnega

Nekaj pregrešnega - Suzanne Enoch | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzanne Enoch
DIMENZIJA
4,90 MB
IME DATOTEKE
Nekaj pregrešnega.pdf
ISBN
1000903010285

OPIS

Bilo je poželenje na prvi pogled ... Na plesišču se pojavi kot eksotična boginja s kot oglje črnimi lasmi in kot smaragdi zelenimi očmi. V istem trenutku vzbudi Shayevo zanimanje, kot bi ga zadelo z jasnega.Lady Sarala Carlisle mogoče res deluje naivno, vendar se Shay prepozno zave, da se pod to nenavadno zunanjo podobo eksotične lepote skrivata kot britev oster um in nezmotljiv instinkt. Mu bo njegova izpiljena umetnost zapeljevanja pri tem v pomoč?

S.: Tisti 17-sekundni kader s plešočim vratarjem se mi kljub temu zdi občutno predolg. Klinac ft.

Priporočamo vam, da imate bučna semena vedno pri sebi in jih na vsake toliko časa užijete. Prijetno vas bodo nasitila in niti ne boste imeli velike želje, da bi si privoščili nekaj pregrešnega. Marija Merljak: Če si želiš nekaj pregrešnega - na primer polno čokolade, ki sama sploh ni nevarna, težava je v količini.

POVEZANE KNJIGE