Lepa v smrti

Lepa v smrti - Peter James | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter James
DIMENZIJA
9,40 MB
IME DATOTEKE
Lepa v smrti.pdf
ISBN
1399551735348

OPIS

Eno samo dejanje privede do neskončne vladavine zla …Tom Bryce je naredil, kar bi naredil vsak pošten človek. Na vlaku je vzel cede, ki ga je nekdo izgubil, z namenom, da ga vrne lastniku. Toda ko si ga v iskanju morebitnih informacij o imetniku ogleda, ugotovi, da je postal edina priča grozljivega umora. Z njegovega računalnika izginejo vsi podatki, prikaže pa se grozilno sporočilo, da o videnem ne sme govoriti s policijo, sicer bo ista usoda doletela tudi njegovo ženo, hčerko in sina. Navsezadnje ga žena Kellie prepriča, da mora iti na policijo, zato Tom pogumno poda izjavo preiskovalni ekipi, ki preiskuje ta primer umora. Ekipo vodi komisar Roy Grace, človek, ki ima na grbi lastne demone iz preteklosti. Toda zaradi tega dejanja postane smrt družine Bryce gola formalnost – in pošastna zanimivost. Najava Tomove in Kelliejine smrti se je že znašla na spletu. Naročnike so povabili, naj se prijavijo in si ogledajo, kako lepa bosta v smrti.Lepa v smrti je druga uspešnica o policijskem komisarju Royu Graceu izpod spretnega peresa Petra Jamesa, ki zna pričarati neverjetne zaplete in preobrate.

Ella Bleu Travolta gre po stopinjah svojih staršev, slavnem igralcu Johnu Travolti in žal že pokojni igralki Kelly Preston, ki je pred osmimi meseci umrla za rakom. Poleg tega, da je talent za igranje in ples podedovala po starših, se je zaradi očeta Johna zaljubila v letala in letenje, njene […] Imao sam nekih problema sa srcem pa sam bio kod jednog poznatog kardiologa.....

februarja, ob 21. uri na TV SLO 1. Hči je dobila prvo glavno vlogo.

POVEZANE KNJIGE