Kamor je šla

Kamor je šla - Gayle Forman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gayle Forman
DIMENZIJA
12,92 MB
IME DATOTEKE
Kamor je šla.pdf
ISBN
5918541073509

OPIS

Nekdaj sem sanjal o takih prizorih.Mia se vrne Gayle Forman v življenje, pred mano je, živa zame.Ampak celo v sanjah sem se zavedal, da to ni resnično, in čakal na zvok budilke,zato tudi zdaj poslušam in čakam, da se oglasi zvonec. Vendar se ne.Nadaljevanje uspešnice Če ostanem. Tri leta je minilo od prometne nesreče in od takrat, ko je Mia za vedno odšla iz Adamovega življenja. V New Yorku je postala vzhajajoča zvezda šole Julliard, Adam pa na drugem koncu Amerike oboževano rokovsko božanstvo s slavnim dekletom. Ko se nekega dne po naključju srečata v New Yorku, se končno lahko soočita s preteklostjo in odpre se jima okno z razgledom v skupno prihodnost. Bosta zmogla najti pot drug do drugega?Ameriška pisateljica Gayle Forman (1970) je z romanom Če ostanem v hipu osvojila bralce po vsem svetu, dobro pa so ga sprejeli tudi literarni kritiki. Zanj je prejela nagradi NAIBA Book of the Year (2009) in Indie Choice Honor Award (2010).Pretresljiva in topla zgodba, ki z bralcem ostaja še dolgo po tem, ko odloži knjigo, je zaživela tudi na filmskem platnu.

Ob tem, da se ljudje bojijo, da bi jih ovadil njihov najbližji, in da živijo v pomanjkanju, se Agnes prekali. Spopade se s prvo ljubeznijo in spoznava, da je domovina, vsemu navkljub, dežela, v kateri se rodiš in odraščaš. vse do kina, kamor treba je čez most, v gorco pred oltar, v mali nočni bar, na topli jug, na sonce in mladost.

Mia se vrne Gayle Forman v življenje, pred mano je, živa zame. Ampak celo v sanjah sem se zavedal, da to ni resnično, in čakal na zvok budilke, zato tudi zdaj poslušam in čakam, da se oglasi zvonec.

POVEZANE KNJIGE