Zgodovina Slovenije v stripu

Zgodovina Slovenije v stripu - Žiga X. Gombač, Ivan Mitrevski | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga X. Gombač, Ivan Mitrevski
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Zgodovina Slovenije v stripu.pdf
ISBN
8867966863336

OPIS

Medtem ko devetošolka Živa uživa v spoznavanju različnih zgodovinskih osebnosti, Razpoka koristoljubno poskuša napolniti svoje žepe z dragocenostmi.Zgodovina Slovenije v stripu ponuja pregled slovenske zgodovine v modernem in razgibanem formatu – stripu. Zgoščen vpogled v dogajanje na slovenskem ozemlju vse od antike do novega veka je neizmerno duhovito branje, zgodovina pa je predstavljena skozi rivalstvo med prebrisano devetošolko Živo in pregnanim lumpom Razpoko, ki s časovnim strojem lomasti po zgodovini in koristoljubno išče priložnosti za nabiranje bogastva. Med potovanjem po različnih časovnih obdobjih se bralec seznani z njihovimi specifikami in z različnimi zanimivostmi, ki so povezane z njimi. Delo se nenehno navezuje tudi na sodobnost in koketira z aktualnimi družbenimi težavami. V stripu so predstavljeni dejanski eksponati iz Narodnega muzeja, delo pa z zabavnimi opisi kar vabi k obisku.

Gombač in Ivan Mitrevski: Zgodovina Slovenije v stripu. Vojko Urbančič, Delo, 17.05.2017 ... Zgodovina Slovenije v stripu ponuja pregled slovenske zgodovine v modernem in razgibanem formatu ... Zgodovina Slovenije v stripu Zagotovo se vam je že velikokrat zgodilo, da so vas otroci vprašali (presenetili) s kakšnim zgodovinskim vprašanjem, vi pa preprosto niste imeli odgovora, ker bodisi ne veste ali pa vas je vprašanje presenetilo.

Gombača in stripovskega avtorja Ivana Mitrevskega. Ustvarila sta Živo, ki se potika po Narodnem muzeju Slovenije in s predmeti potuje skozi čas.

POVEZANE KNJIGE