Vzpon indigo otrok

Vzpon indigo otrok - Bojan Ekselenski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Bojan Ekselenski
Vzpon indigo otrok.pdf

Indigo otroci je prvenec. Ta knjiga je izšla leta 2007 pri Založbi Trubar. V zbirki Drugotnost zdaj knjiga izšla v drugo s spremenjenim naslovom Vzpon indigo otrok. Je prenovljena in oblikovno usklajena s preostalimi knjigami sage. Zgodba govori o vzponu Vzhodnega cesarstva, temne sile Elejle in udejanjenju Mešaraha v telesu povprečnega celjskega srednješolca Borisa. Dogaja se leta 2065 …Bojan Ekselenski je pred dobrimi 15 leti prišel na idejo, da spiše sodoben fantazijski svet, namenjen zadnjemu triletju osnovne šole in zlasti srednje-šolski ter študentski publiki. Vitezi in Čarovniki je prvi in trenutno edini slovenski sodobni fantazijski ep po vseh reglcih žanra. Dogajanje je postavljeno v bližnjo bodočnost Slovenije (in tudi sveta) in paralelni, redkejši svet Drugotnost, kjer imamo opravka s klasično antično srednjeveško družbo. V tej drugi realnosti je magija nekaj vsakdanjega, svet naseljujejo bitja, znana iz legend, mitov in pravljic. Vitezi in Čarovniki: Indigo novi svet knjiga je druga od štirih glavnega niza. Prva knjiga, Vitezi in Čarovniki: Indigo otroci, je izšla leta 2007 in se pripravlja nova izdaja. Knjige imajo obširno podporo na spletnem mestu www.vitezicarovniki.com že od leta 2006. Na tej strani najdete obširne kronologije fantazijskega sveta, razne zgodbe in ostalo. Naj omenim tudi vilinščino s skoraj 3000 besedami … Poleg tega projekta je objavljal tudi v sosednji Hrvaški (Atlantis: Imperij sunčanog boga u Eridianu), je aktivni član Društva Zvezdni prah, Celjskega literarnega društva, promotor žanrskih umetnosti in agent Eurocona za Slovenijo. Eurocon je najpomembnejši dogodek krovne evropske organizacije za znanstveno fantastiko, fantazijo in podobne žanre European science fiction society.

9 le... Značilnosti indigo otrok Indigo otroke imenujejo tudi otroci modrega žarka, kristalni otroci, x - generacija ipd. Pojem se je v javnosti prvič pojavil leta 1982 skupaj s knjižno uspešnico Razumite svoje življenje skozi barve, avtorice Nancy Ann Tape.

V zbirki Drugotnost zdaj knjiga izšla v drugo s spremenjenim naslovom Vzpon indigo otrok. Je prenovljena in oblikovno usklajena s preostalimi knjigami sage. Indigo otroci so hiperaktivni, tako , da jim lahko pripišemo ADHD motnjo in kažejo pomanjkanje koncentracije, imajo velik potencial ob rojstvu, vendar je zelo odvisno od staršev in družbe, kako ga indigo otrok razvije.