Skuhaj mi pravljico!

Skuhaj mi pravljico! - Majda Koren | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Majda Koren
DIMENZIJA
12,75 MB
IME DATOTEKE
Skuhaj mi pravljico!.pdf
ISBN
7766526457848

OPIS

Kaj skuhaš otroku, ki je strašno izbirčen? Pravljico, seveda! Vzameš rožnat lonec z zelenimi pikami, vržeš vanj ščepec soli, dva krompirja, malo žličko praška kačjega zoba in tri žličke smega. In potem mešaš z največjo kuhalnico. Ko je pravljica kuhana, jo postrežeš na krožniku. Kaj pa, če pravljica otroku ni všeč? Poskusiš znova. V zelenem loncu z modrimi pikami! In če imate za pravljice tako izbirčen nos, kot je Srčkov, vam lahko svetujemo le eno. Poskusite tole pravljico. Zagotovo vam bo teknila.Pa dober tek!

Avtor ... Kaj skuhaš otroku, ki je strašno izbirčen? Pravljico, seveda! Vzameš rožnat lonec z zel... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* What do you cook for a child who is a picky eater? A fairy tale, of course! You take a pink pot with green dots, throw in a pinch of salt, two potatoes, a teaspoon of snake tooth powder and three spoons of laughter. Skuhaj mi pravljico.

Imam rešitev za vas! Skuhajte mu pravljico! Luštna, igriva in zabavna pravljica o zajčku, ki je bil pri hrani tako izbirčen kot vaši malčki, ne bo spravila v dobro voljo le vaših otrok ampak tudi vas, starše. A pazite, ne gre za kuharsko knjigo z zdravimi in okusnimi recepti. 2017, ob 14.

POVEZANE KNJIGE