Sanjska poroka

Sanjska poroka - Julie James | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julie James
DIMENZIJA
8,33 MB
IME DATOTEKE
Sanjska poroka.pdf
ISBN
4887822191424

OPIS

DOVOLJ JE PAMETNA, DA NE BO REKLA "DA"Po ponižujočem koncu zaroke z investicijskim bančnikom je Sidney opravila z moškimi, ki se bojijo resne zveze. Ko pa se njena sestra zaroči, se znajde v tesnem in nenehnem stiku s točno takšne vrste seksi plejbojem, kot se mu hoče izogniti ... in ker je ta moški prečudovita priča sestrinega bodočega moža, ji do poroke ne uide njegova nenehna prisotnost. Vendar to še ne pomeni, da se bo prepustila njegovemu spretnemu približevanju, ne glede na to, kako mikavno bi znalo biti ...AMPAK ON BO NAREDIL VSE, DA NE BO MOGLA REČI "NE"Posebni agent Vaughn Roberts je navajen, da mu na delovnem mestu padejo v roke vsi moški, ki jih lovi, in da mu vse ženske, ki jih lovi, padejo v posteljo. Sidneyjine zavrnitve tako le še bolj spodbodejo njegovo odločenost, da bo ujel hladno in samozavestno rdečelasko. Le da se bo to, kar se bo začelo kot boj dveh volj, končalo kot čisto zaresna igra dveh src. Kajti edina ženska, ki je Vaughn ne more ujeti, je morda prav tista, brez katere ne more živeti ...

september bo za enega izmed parov, ki sodelujejo v nagradni akciji Sanjska poroka na zadovoljna.si, najolj idiličen dan, ki si ga bo zapomnil za vse življenje. Poročna pravljica se bo odvijala stran od vsakodnevnih skrbi, v prijetnem okolju Grand hotela Sava, po obredu in slavju pa se bosta ženin in nevesta spočila v prestižnem apartmaju za mladoporočence, kjer bosta preživela tudi ... Sanjska poroka z ona-on.com in omisli.si/poroko v znamenju nekaj dežnih kapljic in veliko sreče - Katja in Mišel sta dahnila "da" na sončno-deževno junijsko soboto.

Preberi več Sanjska ona-on.com poroka 2017: Poročna zgodba Monike in Boruta se pričenja! Sanjska poroka je verjetno želja vsake romantične duše. Gre za krono ljubezni, medsebojnega razumevanja in spoštovanja.

POVEZANE KNJIGE