Ponižani in razžaljeni

Ponižani in razžaljeni - Fjodor M. Dostojevski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fjodor M. Dostojevski
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Ponižani in razžaljeni.pdf
ISBN
8579070364368

OPIS

»To razgrebanje rane in naslajanje nad bolečino sem razumel: to je užitek mnogih ponižanih in razžaljenih …«Ponižani in razžaljeni so najbolj avtobiografsko delo Dostojevskega. Ko je Dostojevski leta 1860 začel pisati ta roman, je bil star devetintrideset let. Za sabo je imel nedokončan študij na šoli za vojaške inženirje in več zdaj bolj, zdaj manj odmevnih literarnih del.

Ljubljana 1907 Ponižani in razžaljeni funkcionarji, uradniki in javni uslužbenci Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. II PONIŽANI IN RAZŽALJENI Dostojevski Prevzem v Ljubljani Ne pošiljam po pošti.

Čeprav nosi ime in duha slavne herojinje, v njej ne boste našli nobenega herojskega lika, le mavrico antiherojev in obrobnežev, s posebnim poudarkom na revnih, na smrt bolnih in transseksualcih, skratka na tistih, ki jih družba noče videti. Ponižani in razžaljeni Oliver Bogatinov (nekoč igral za Triglav, ki ga je povabil z Jesenic) je vodja nogometne šole NK Maribor, soavtor "čudeža Aluminij". Aleš Arnol (nekoč trener Triglava, ki ga je povabil iz Škofje Loke)je trener v NK Bravo - profesionalni! - in sodeluje pri reprezentanci do 21 let. Luka Koper: ponižani in razžaljeni delavci delajo celo za manj kot 1 evro na uro Inšpektorji, država ...

POVEZANE KNJIGE