Lov na zaklad

Lov na zaklad - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
9,33 MB
IME DATOTEKE
Lov na zaklad.pdf
ISBN
9979910231007

OPIS

Zadnja knjiga o Brini in tajnem detektivskem klubu! Tudi tokrat jih čaka zapleten primer. Brino in prijatelje iz kluba ravnateljica prosi, da razvozlajo še posebej pomembno uganko. Pred davnimi časi so namreč nekje v šoli skrili časovno kapsulo in tajni detektivski klub jo mora poiskati!

Izpolniti moraš gibalne naloge v vseh hišnih prostorih, vsakič pa se moraš vmes vrniti v svojo sobo in ponovno opraviš nalogo (5 počepov)! SPALNICA: 5 počepov, DNEVNA SOBA: 20x kroženje z rokama, KUHINJA: 10 žabjih poskokov, KOPALNICA: 10 sklec, HODNIK: 30x visoki ... Lov na zaklad se je za 12-letnika končal tragično. Ana Cukijati.

iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Domov > Mladinske knjige > Leposlovje za mladino > Lov na zaklad. ...

POVEZANE KNJIGE