Lov na zaklad

Lov na zaklad - Sally Rippin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sally Rippin
DIMENZIJA
9,95 MB
IME DATOTEKE
Lov na zaklad.pdf
ISBN
7622800820252

OPIS

Zadnja knjiga o Brini in tajnem detektivskem klubu! Tudi tokrat jih čaka zapleten primer. Brino in prijatelje iz kluba ravnateljica prosi, da razvozlajo še posebej pomembno uganko. Pred davnimi časi so namreč nekje v šoli skrili časovno kapsulo in tajni detektivski klub jo mora poiskati!

Prilagodi uganke in namige starosti otroka. Tako se namreč imenuje projekt, katerega srce bo aplikacija za vodene turistične pohode, dostopna na telefonih in pametnih napravah. Lov na črni zaklad je operacija vredna dobrih 60.000€ od tega pa smo dobrih 45 tisočakov, skupaj z partnerjema SP Zagorje ter TD Ruardi, pridobili iz javnega poziva partnerstva LAS Zasavje oz.

🧚‍♀️ Je skrivnost skrita v nekem trenutku ... Lov na zaklad. Le kdo ni rad v svoji mladosti prebiral pustolovskih zgodb in jih podoživljal s prijatelji z raziskovanjem bližnjega gozda.

POVEZANE KNJIGE