Kakšne barve je poljubček?

Kakšne barve je poljubček? - Rocio Bonilla | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rocio Bonilla
DIMENZIJA
12,3 MB
IME DATOTEKE
Kakšne barve je poljubček?.pdf
ISBN
5465604608194

OPIS

Minimonika rada dirja s kolesom, rada posluša pravljice, rada ima jagodne kolačke, … najraje od vsega pa riše! S svojimi barvicami lahko nariše na milijone živopisanih reči: rdeče pikapolonice, modro nebo, rumene banane … Še nikoli pa ni narisala poljubčka. Le kakšne barve bi lahko bil poljubček?Dekličina zadrega sploh ni majhna. Skupaj z njo se od strani do strani sprehajamo od barve do barve, od čustva do čustva. Cel kup stvari ima Minimoni strašansko rada, a cel kup jih tudi ne mara. Ob nekaterih jo kar zmrazi, od drugih pa na vrat na nos zbeži. Domiselna slikanica nas s preprostimi prijemi vabi, da z malo, zvedavo deklico tudi mi objamemo življenje – v vseh barvah in odtenkih!

Tej sta sledili še Najvišja gora knjig na svetu in Kakšne barve je poljubček? Mariah Tours SLOVENIA! Apply here: https://goo.gl/forms/lEwWetg7MA5kfJqE2📸 Instagram: https://www.instagram.com/mariah.dolenc🦉Twitter: https://twitter.com/... Kakšne barve je poljubček. Other Views.

Za abonma in izven. Vstopnice bodo na voljo v tednu pred predstavo v informacijski pisarni MnZC. V slikanici Kakšne barve je poljubček? pa spremljamo deklico Minimoniko, ki najraje od vsega riše, vendar se glavna junakinja sreča z zadrego, kako narisati poljubček.

POVEZANE KNJIGE