Kakšne barve je poljubček?

Kakšne barve je poljubček? - Rocio Bonilla | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rocio Bonilla
DIMENZIJA
5,56 MB
IME DATOTEKE
Kakšne barve je poljubček?.pdf
ISBN
9235566383319

OPIS

Minimonika rada dirja s kolesom, rada posluša pravljice, rada ima jagodne kolačke, … najraje od vsega pa riše! S svojimi barvicami lahko nariše na milijone živopisanih reči: rdeče pikapolonice, modro nebo, rumene banane … Še nikoli pa ni narisala poljubčka. Le kakšne barve bi lahko bil poljubček?Dekličina zadrega sploh ni majhna. Skupaj z njo se od strani do strani sprehajamo od barve do barve, od čustva do čustva. Cel kup stvari ima Minimoni strašansko rada, a cel kup jih tudi ne mara. Ob nekaterih jo kar zmrazi, od drugih pa na vrat na nos zbeži. Domiselna slikanica nas s preprostimi prijemi vabi, da z malo, zvedavo deklico tudi mi objamemo življenje – v vseh barvah in odtenkih!

Obisk Likovne kolonije Izak Lipovci. 8 Slike.

Otroci bodo v kulturnem programu v sodelovanju z Gledališčem Kukuc predstavili, kako jih je navdihnil svet barv in likovne umetnosti. Mini Moni - kakšne barve je poljubček? 6. predstava programa Na Hermanovem odru.

POVEZANE KNJIGE