Vas jebe ego?

Vas jebe ego? - Ingrid Divković | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ingrid Divković
DIMENZIJA
5,2 MB
IME DATOTEKE
Vas jebe ego?.pdf
ISBN
4319023678370

OPIS

Je vredno tvegati vse za nekaj trenutkov (navidezne) moči?Zgodba o tistem, o čemer se ne govori. Gospod Ego. Nevidni morilec, tihi sovražnik, razdiralec družin, karier, razmerij. Nekdo, ki zmore z nasmehom gledati, kako propadamo. Zmore gledati, in ob tem niti ne trzne.Je naš ego vreden toliko, da smo pripravljeni uničiti svojo družino, svoje telo, svojo ljubezen in svoje življenje za nekaj, kar v resnici niti ne obstaja?Že štirikrat ponatisnjena uspešnica priljubljene mlade hrvaške avtorice Ingrid Divković je dvignila veliko prahu in dala misliti.Avtorica želi s knjigo, pisano pretanjeno in neposredno, pokazati na nevidnega, a močnega sovražnika, gospoda Ega, kot mu pravi sama, da bi ga ozavestili in se ga rešili. Kajti Ego je kot cenen parfum. Čez čas ga ne vonjamo več,drugi pa močno občutijo njegovo smrdljivo navzočnost.Najbolj brana in najbolje prodajana domača publicistična knjiga na Hrvaškem leta, ponatisnjena kar štirikrat!

Nevidni morilec, tihi sovražnik, razdiralec družin, karier, razmerij. "J**e li vas ego?" svojevrstan je self-help priručnik, knjiga koja odiše optimizmom i nekom novom strujom. Cilj ove knjige je ukazati na tog nevidljivog a moćnog neprijatelja, gospodina Ega, osvijestiti ga i umanjiti njegovu moć.

Preko slovnice ne morem. Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! Prijavite se na mične e-novice! Prijava na e-novice.

POVEZANE KNJIGE