Slepomišnice

Slepomišnice Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,43 MB
IME DATOTEKE
Slepomišnice.pdf
ISBN
8813428510831

OPIS

V pesmih, zbranih med platnicami te knjige, avtorice in avtorji posredno in neposredno spregovarjajo o otrokovih pravicah. Včasih duhovito, drugič zastrto, tretjič obarvano s pristno otroško trmo in jezo, četrtič veselo, nagajivo in razposajeno.Vedno pa izbrane pesmi zvenijo in odzvanjajo. Polona Kunaver Ličen in David Ličen sta živahnost verzov in odjek bolečine ujela v grafike, ki s svojo globino in barvami pesmi prikličejo tudi pred naše oči.Vsi otroci na svet rojeniZa srečo in dober prid,Vsak je podobne tebi in meniIn vsak je sonce in vsak je svit.Tone Pavček, Vsi naši otroci

Včasih duhovito, drugič zastrto, tretjič obarvano s pristno otroško trmo in jezo, četrtič veselo, nagajivo in razposajeno. Slepomišnice: Antologija pesmi o otrokovih pravicah. Uredili Jana Bauer in Katja Klopčič Lavrenčič ; ilustracije Polona Kunaver Ličen in David Ličen ; spremni besedi Vlasta Nussdorfer, Katja Klopčič Lavrenčič.

Knjigo, ki nagovarja predvsem mlajše bralce, sta ilustrirala ajdovska umetnika Polona Kunaver Ličen in David Ličen. Slepomišnice (NMK 2017) (znak kakovosti Zlata hruška) Antologija pesmi o otrokovih pravicah. Redna cena: 23,90 € ... V Tednu otroka bo potekala predstavitev antologije pesmi o otrokovih pravicah Slepomišnice.

POVEZANE KNJIGE