Slepomišnice

Slepomišnice Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,68 MB
IME DATOTEKE
Slepomišnice.pdf
ISBN
2746336869785

OPIS

V pesmih, zbranih med platnicami te knjige, avtorice in avtorji posredno in neposredno spregovarjajo o otrokovih pravicah. Včasih duhovito, drugič zastrto, tretjič obarvano s pristno otroško trmo in jezo, četrtič veselo, nagajivo in razposajeno.Vedno pa izbrane pesmi zvenijo in odzvanjajo. Polona Kunaver Ličen in David Ličen sta živahnost verzov in odjek bolečine ujela v grafike, ki s svojo globino in barvami pesmi prikličejo tudi pred naše oči.Vsi otroci na svet rojeniZa srečo in dober prid,Vsak je podobne tebi in meniIn vsak je sonce in vsak je svit.Tone Pavček, Vsi naši otroci

Vedno pa izbrane pesmi zvenijo in odzvanjajo. Polona Kunaver Ličen in David Ličen sta pripovednost verzov ujela ... V pesmih, zbranih med platnicami te knjige, avtorice in avtorji posredno in neposredno spregovarjajo o otrokovih pravicah.

John Boyne Nace gre od doma Osupljiva zgodba Barnabyja Slepomišnice : antologija pesmi o otrokovih pravicah. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE