Slastno z Ello

Slastno z Ello - Ella Woodward | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ella Woodward
DIMENZIJA
3,64 MB
IME DATOTEKE
Slastno z Ello.pdf
ISBN
4805305569431

OPIS

Prva knjiga svetovno znane avtorice priljubljenega bloga Deliciously Ella končno tudi v slovenščini!»Moje osupljivo popotovanje v svet prehrane se je začelo pred tremi leti. Sprememba sloga prehranjevanja mi je povsem spremenila življenje. Spoznala sem, da okusna, zdrava hrana ni pregovorno dolgočasna ali dolgovezna, ter da nas koristne snovi v rastlinah resnično hranijo in zdravijo. Z uživanjem nadvse okusne naravne hrane boste dosegli sijoč videz in odlično počutje. Z velikim veseljem delim z vami več kot 100 blagodejnih veganskih in brezglutenskih receptov.« (Ella)Slastno z Ello ni slog prehranjevanja, pri katerem bi imeli občutek, da smo za kaj prikrajšani. V središču ni štetje kalorij, temveč koristnih hranljivih snovi ter oskrba našega telesa z naravno, polnovredno hrano, ki nas osreči ter napolni z energijo.

Gordon Ramsay. 32,96 € Primerjaj Primerjaj.

Nikoli ne zamudite vaših najljubših vsebin! ... Slastno z Ello, MLADINSKA KNJIGA, 27,96 eur. Slastno z Ello zato torej ni hipno trendovski slog prehranjevanja, pri katerem bi imeli občutek, da smo za kaj prikrajšani.

POVEZANE KNJIGE