Prinčeva izbranka

Prinčeva izbranka - Victoria Alexander | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Victoria Alexander
Prinčeva izbranka.pdf

Desetletna lady Jocelyn Shelton ni premožna, njene sanje pa so še kako žive in močna spodbuda za vse, kar počne v življenju. Ko v Londonu vstopa v družbo kot čedna osemnajstletna dama, vse sile usmeri v uresničevanje svoje želje. Ko jo opazi avalonijski princ Alexei, vse kaže, da je že skoraj na cilju. A zgodi se, da nehote posluša pogovor zarotnikov, skoraj dobi nož v glavo, zares pa poljub neznanega čednega moškega. Še isti večer ji isti moški še enkrat reši življenje. To je vikont Rand, ki je v službi njegovega veličanstva. Ker kaže, da nevarnost za lady Jocelyn ni minila, se Rand kot človek časti poroči z njo in jo odpelje na varno na grad svojega strica. Kljub temu, da so vse njene sanje razdrte, se Jocelyn pogumno sooča z usodo in spotoma odkriva pravo ljubezen, razrešuje pa tudi predsodke, ki ji zamegljujejo pot do nje.

Vanjo se združuje petnajst regijskih društev za cerebralno paralizo, Društvo za pomoč prezgodaj rojenim otrokom ter Športno društvo cerebralne paralize »Žarek«. 02.06.SUBOTA 18:30 i 03.06.NEDJELJA 18:30. Gradsko vijeće.